Omschrijving

Inschrijftermijn is gesloten.

Heb je de inschrijving gemist? Ga dan naar de projectwebsite: forteneiland.nl/start-verkoop-forteneiland-west-fase-1/. Hier maak je nog steeds kans door jezelf in te schrijven op de reservelijst.

Voor vragen kan je uiteraard contact opnemen met een van de makelaars.

De Poortwachter
De Poortwachters markeren, net als op Forteneiland Oost, de entree van de wijk. De verhoofde Dakkap geeft ze een robuuste en statige uitstraling.

Dit type is 6 meter breed. De indeling van de Poortwachter is gelijk aan woningtype Ronduit. Met als verschil dat de zolderverdieping extra hoog is. En dat zorgt voor een bijzonder ruimtelijk effect. Een prachtige plek voor een luxe masterbedroom of bijvoorbeeld een stoere tienerkamer. Uniek aan het rijtje met Poortwachters is de Torenwoning (bouwnummer 1). De Torenwoning staat op een schitterende plek langs de rand van het water en heeft een bijzonder ruime tweede verdieping met een speelse “torenkamer”.

Waarom de Poortwachter zo leuk is:
- De Torenwoning telt standaard ca. 146 m2 aan woonoppervlak. Leuk detail: In de zijgevel van deze woning is het wapen van Forteneiland
- De standaard glazen pui aan de achterzijde
brengt veel licht in de woonkamer
- Je hebt hier een heerlijk ruime woonkamer en een
grote open keuken aan de voorzijde
- Het hele jaar door heerlijk comfortabel door de
vloerverwarming- én koeling op de begane grond
en eerste verdieping

Locatie
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Welke woning kies jij?
Op Forteneiland West komen in totaal 95 woningen. Het wordt een mooie mix van verschillende woningtypes. Op die manier is dit straks echt een wijk voor iedereen. Zo komen er tiny houses, ruime eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen, mooie tweekappers én levensloopgeschikte woningen. Naast keuzes in woningtypen heb je uiteraard ook nog alle ruimte om jouw woning helemaal naar wens te maken met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Maar ook het samenvoegen van slaapkamers en het vergroten van de badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, Forteneiland West wordt heerlijk wonen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 360.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 143 m2 tot 146 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  4

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape