Omschrijving

Inschrijftermijn is gesloten.

Heb je de inschrijving gemist? Ga dan naar de projectwebsite: forteneiland.nl/start-verkoop-forteneiland-west-fase-1/. Hier maak je nog steeds kans door jezelf in te schrijven op de reservelijst.

Voor vragen kan je uiteraard contact opnemen met een van de makelaars.

Redoute
Gelegen langs een sfeervol groen, autovrij hofje komen straks 16 levensloopgeschikte woningen, verdeeld over 4 rijtjes: type Redoute. Deze knusse woning is met 6.30 m extra breed en heeft een slaap- en badkamer op de begane grond. En, ook fijn, een separaat toilet.

Aan de voorzijde van de woning is ruimte voor een gezellige zithoek die uitkijkt over het groene hofje. De keuken bevindt zich in het midden. En aan de achterzijde kijk je vanaf de eethoek mooi de tuin in. Op de eerste verdieping is plek voor een werk- of logeerkamer. Ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger vind je hier. Wat dit hofje extra karakter geeft is dat een aantal van deze woningen is uitgevoerd met een puntgevel. Ook worden een paar woningen standaard uitgevoerd met een dakkapel aan de voorkant.

Natuurlijk kun je ook op type Redoute jouw eigen stempel drukken. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid te kiezen voor openslaande deuren naar de achtertuin. Op die manier geniet je nog meer van al het groen om je heen. In dit vriendelijke straatje is het heel comfortabel wonen.

Handig om te weten:
- Bouwnummers 49, 53, 57 en 61 liggen op de hoek en tellen standaard ca. 102 m2 woonoppervlak.
- Bouwnummers 50, 52, 54, 55, 56, 59, 62, 63 en 64 zijn voorzien van een dakkapel en tellen standaard ca. 104 m2 aan woonoppervlak.
- Bouwnummers 51, 58 en 50 hebben een topgevel en tellen standaard 108 m2 aan woonoppervlak

Waarom Redoute zo leuk is:
- Vanuit de woonkamer uitzicht op het groene hofje
- De eetkamer aan de achterzijde van de woning biedt uitzicht op de tuin
- Op de eerste verdieping is voldoende ruimte voor opslag en bijvoorbeeld een werk- of logeerkamer
- Ook vind je hier de aansluiting voor de wasmachine en droger
- Het hele jaar door heerlijk comfortabel door de vloerverwarming- én koeling

Locatie
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Welke woning kies jij?
Op Forteneiland West komen in totaal 95 woningen. Het wordt een mooie mix van verschillende woningtypes. Op die manier is dit straks echt een wijk voor iedereen. Zo komen er tiny houses, ruime eengezinswoningen in verschillende uitvoeringen, mooie tweekappers én levensloopgeschikte woningen. Naast keuzes in woningtypen heb je uiteraard ook nog alle ruimte om jouw woning helemaal naar wens te maken met verschillende opties. Denk bijvoorbeeld aan een uitbouw, dubbele openslaande tuindeuren of een schuifpui. Maar ook het samenvoegen van slaapkamers en het vergroten van de badkamer behoort tot de mogelijkheden.

Kortom, Forteneiland West wordt heerlijk wonen!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 335.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 102 m2 tot 108 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape