Omschrijving

INSCHRIJVING GESLOTEN
De inschrijving is per maandag 29 maart 2021 gesloten. Alle kandidaten worden uiterlijk in de week van 5 april op de hoogte gesteld van de uitkomst van de toewijzing. Je kunt je nog wel inschrijven op de reservelijst via de projectwebsite van Forteneiland West. Hier vind je ook alle informatie over de woningen en de verkoopdocumentatie.

TYPE RONDUIT
Wij durven wel te zeggen dat type Ronduit dé ideale eengezinswoning is. Hij voldoet aan alle eisen die je aan een fijne woning stelt. Een ruime woon- en eetkamer, check. Standaard drie slaapkamers op de eerste verdieping, check. En een riante zolderverdieping waar je nog alle kanten mee op kunt, check! Tel daar nog een fijne tuin bij op en je bent al bijna klaar.

Type Ronduit is er in twee varianten: een hoekwoning en een tussenwoning. Het verschil, los van de ligging, zit hem in de breedte van de woning. De tussenwoning is 5.4 m breed en telt standaard ca. 118 m2 aan woonoppervlak. De hoekwoning is met 5.7 m nog een slagje ruimer. Deze woningen zijn standaard ca. 125 m2 groot. Ook het metselwerk in de gevel is afwisselend. Dat geeft een speels en levendig beeld. Zo heeft ieder straatje op Forteneiland echt zijn eigen uitstraling. Qua indeling en qua mogelijkheden zijn de woningen exact hetzelfde. En natuurlijk kun je jouw woning nog helemaal op smaak maken.

Alle woningen hebben een heerlijk ruime woonkamer aan de achterzijde en een grote open keuken aan de voorzijde. Op de eerste verdieping vind je standaard drie slaapkamers. De badkamer richten we standaard voor je in met een inloopdouche, wastafel en een hangend toilet. Voor de tweede verdieping hebben we een aantal (indelings)opties uitgewerkt. Hier vind je ook het aansluitpunt voor je wasmachine en droger. Door de vloerverwarming- én koeling woon je hier het hele jaar door heerlijk comfortabel. Kortom, met type Ronduit zit je goed. Nu is het aan jou om je favoriet te bepalen.

LOCATIE
Forteneiland West vormt samen met Forteneiland Oost straks de mooie nieuwe wijk Forteneiland. Uiteraard sluit Forteneiland West qua architectuur aan bij het (bijna gerealiseerde) oostelijke deel van het eiland. Hier vind je stoere, en robuuste architectuur met een knipoog naar de oude forten van de Hollandse Waterlinie. En toch krijgt Forteneiland West ook echt zijn eigen, herkenbare sfeer door weer nét even anders te zijn. Krachtige vormen, gecombineerd met charmante details en veel aandacht voor groen geven dit eiland zijn karakteristieke gezicht. Hier vind je een bolwerk aan woonplezier.

Daarbij heb je alle voorzieningen op steenworp afstand. In de wijk vind je winkels, sportverenigingen, scholen en zorgcentra. Verder beschikt Culemborg over een treinstation die zorg voor een snelle verbinding naar Utrecht en 's-Hertogenbosch. Maar ook wanneer het openbaar vervoer niet de voorkeur heeft, is Parijsch via de A2 en andere snelwegen goed te bereiken.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 355.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 118 m2 tot 125 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape