Omschrijving

Voel je thuis op de Prinsenhof!

Welkom bij Prinsenhof, een exclusief nieuwbouwproject gelegen in het hart van Houten, nabij het sfeervolle oude dorp. Met trots presenteren wij de zes royale appartementen. Tot en met 14 maart 12:00 uur is het mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete appartementen.
Wil je meer informatie over de appartementen of op de hoogte blijven van de laatste updates van het project? Neem dan snel contact op met één van de verkopend makelaars.

---

PRINSENHOF
Welkom bij ons Prinsenhof-project. Door het ontwerpteam is veel aandacht besteed aan de transformatie van de huidige ‘kantoorlook’, naar een ‘woonlook’ passend in zijn omgeving. Het is een aantrekkelijk en uiterst duurzaam ontwerp waar energiezuinigheid en wooncomfort voorop staan. Met veel zorg en aandacht hebben we het gevelaanzicht vernieuwd en zijn er buitenruimtes toegevoegd die het woongenot naar een hoger niveau tillen. Neem bijvoorbeeld de ruime dakterrassen boven op het gebouw, die een prachtig uitzicht bieden op de omgeving en een perfecte plek zijn om te ontspannen.

De zes appartementen variëren in grootte van 100 tot 140 m2, waardoor er voor elk wat wils is. Eén appartement bevindt zich in het souterrain van het gebouw en beschikt over een royaal terras, terwijl drie appartementen op de beletage zijn gelegen en voorzien zijn van ruime balkons. Daarnaast bevinden zich op de eerste verdieping twee unieke penthouses met elk een eigen ruim dakterras, waardoor bewoners kunnen genieten van een exclusieve buitenruimte met een prachtig uitzicht.

In het midden van het gebouw worden de appartementen ontsloten door een gezamenlijke entree en een trappenhuis met nieuwe personenlift. De gezamenlijke entree is voor mindervaliden eenvoudig te bereiken met de plateaulift die aan de voorzijde van het pand naast de centrale buitentrap wordt gerealiseerd.
In het souterrain bevindt zich ook de parkeergarage waar de parkeerplaatsen en de individuele fietsenbergingen zijn gesitueerd. Ieder appartement heeft z’n eigen privéparkeerplaats. Een parkeerplek is dus altijd gegarandeerd!
Ook aan bezitters van een elektrische fiets is gedacht. In de parkeergarage komen vier oplaadpunten.

In het Prinsenhof-project ervaar je het ultieme woongenot, waar moderne luxe en comfort hand in hand gaan.

HOUTEN
Het appartementencomplex bevindt zich in Het Oude Dorp, midden in Houten. De gemeente Houten is inmiddels gegroeid tot meer dan 50.000 inwoners en kenmerkt zich door het kwalitatieve fietspadennetwerk, de uitstekende OV-voorzieningen door de twee stations Houten en Houten-Castellum en de gunstige ligging ten opzichte van de snelwegen A27 en A12. Houten is ruim en groen van opzet en kent een rijk sport-, cultuur- en verenigingsleven.

HET OUDE DORP
Dit authentieke dorpshart biedt naast gezellige reuring zoals de wekelijkse markt allerlei faciliteiten, waaronder een supermarkt, geldautomaat, postkantoor, diverse winkels en sfeervolle horecagelegenheden.
Binnen 10 minuten fietsen zijn beide treinstations en de winkelcentra “Houten-Castellum” en “Het Rond” te bereiken waar ook het theater en de bioscoop gevestigd zijn.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 749.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  138 m2

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape