Omschrijving

Update 20-6-2024

***VOORINSCHRIJVING START OP 25 JUNI OM 12.00 UUR***

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling. Ook de verkoop van het vorige deelgebied is weer succesvol verkocht. Dat betekent dat het hoog tijd is voor nieuw woningaanbod!

Fase 13C is fraai gelegen aan het water in Rijnvliet Oost en bestaat uit 24 nieuwbouw koopwoningen, waaronder 4 tweekappers, 8 tussenwoningen, 8 hoekwoningen en 4 vrijstaande woningen.

Kortom: voor ieder wat wils dus! Bouwnummer 301 is zelfs één van de unieke villa's ontworpen door EVA-architecten.

Op dinsdag 25 juni om 12.00 uur start de voorinschrijving voor deze woningen. Vanaf dat moment kun je jouw voorkeuren voor de bouwnummers doorgeven op basis van de indicatieve prijzen. De voorinschrijving sluit op dinsdag 2 juli om 17.00 uur. De definitieve verkoop zal op een later moment starten. De genoemde prijzen zijn indicatief, de definitieve prijzen worden later bekend.

Wil jij op de hoogte blijven van al het laatste nieuws en toekomstige ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief op de projectsite.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn!

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen
Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 820.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  160 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  4

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape