Omschrijving

Villa Claire is gelegen aan de noord/oost kant van het fraaie gebouw. Het heeft een woonoppervlakte van 167 m2, een privéterras van 38 m2 en een exclusief tuindeel van 50 m2. Tevens zijn er 2 privé parkeerplaatsen beschikbaar, een berging en een gezamenlijke fietsenberging en mogelijkheid voor bezoekers om te parkeren.

BEGANE GROND: In de ruime hal bevinden zich het toilet, de meterkast en de trap naar de verdiepingen. Vanuit de hal komt u in de woonruimtes. De zitkamer heeft hoge plafonds en ramen en biedt een open verbinding naar het eetgedeelte en de woonkeuken. De woonkeuken kunt u naar eigen inzicht indelen. De openslaande deuren naar het terras laten binnen en buiten in elkaar over gaan.

EERSTE VERDIEPING: Een trap brengt u naar de eerste etage. Daar vindt u een ruime overloop, een apart toilet, badkamer en in totaal drie grote slaapkamers. Voor een luxe compleet uitgevoerde badkamer met een ligbad, douche en duo wastafel is een ruime stelpost beschikbaar.

TWEEDE VERDIEPING: Via een vaste trap bereikt u de tweede verdieping met veel lichtinval door een dakkapel. Deze is geheel naar eigen invulling in te richten. De nok is zo’n 5 meter hoog!

Grote meerwerkmogelijkheden:

OPTIE BEGANE GROND: Het keukengedeelte naar de verplaatsen.

OPTIE TWEEDE VERDIEPING: Indeling van de tweede verdieping met een ruime overloop. Deze biedt toegang tot twee riante slaapkamers en (eventueel) een tweede badkamer. Ook dan is er nog ruimte voor een zolderberging of vides voor de beide slaapkamers.

DE TUIN: De woningen beschikken over een royaal privéterras uitgevoerd in stijlvolle tegels. De terrassen worden afgeschermd van de parktuin door hagen en rododendrons. De terrassen liggen één of enkele treden hoger dan de parktuin en dat versterkt het gevoel van privacy. Langs de perceelranden ligt een wandelpad naar de vijver voor gebruik van de bewoners van Villa Uilenstein. Daartussen ligt een groene buitenruimte die door de bewoner(s) van de aanliggende woning exclusief gebruikt kan worden. Hier kunnen kinderen spelen of kan men genieten van een kop koffie in de ochtendzon!
DE OMGEVING: Gelegen op een unieke locatie, op fietsafstand van de stad Utrecht, met alle voorzieningen binnen handbereik. Een basisschool ligt een straat verder, de hockeyverenging Voordaan om de hoek. Groenekan ligt in de nabijheid van de A27, en openbaar vervoer. Binnen 15 minuten fietsen staat u in het hart van de stad Utrecht of Bilthoven. Terwijl u in alle rust geniet van het leven heeft u alle faciliteiten binnen handbereik!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 835.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  167 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  4

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Villa

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape