Omschrijving

YOUR URBAN SPACE: Marshalllaan 2-kamer appartementen

Per direct Beschikbaar!

Deze 2-kamer appartementen zijn compleet gerenoveerd. De appartementen bevatten een nieuwe keuken, nieuw toilet en nieuwe badkamer.

Alternatieve inkomensgrens, namelijk: min. € 22.100,- t/m max. € 35.739,-

Afwerkingsniveau
De huurappartementen worden turn-key opgeleverd. Helemaal af dus! De appartementen hebben een splinternieuwe keuken, toilet en badkamer en alle binnendeuren worden vervangen. Daarbij zijn de wanden behangen met scan behang. Je hoeft alleen nog een vloer te leggen.

Energielabel A!
De huurappartementen zijn bestaande woningen die we grondig renoveren. Zo grondig dat ze als nieuw zijn. De gevels, het dak, de ramen en kozijnen, de balkons, de verwarming en ventilatie zijn aangepakt. Op zo’n manier dat zelfs energielabel A is bereikt! Heel energiezuinig dus en dat merk je in je portemonnee.

Luxe keuken en badkamer
Je huurt in Your Urban Space inclusief een luxe keuken en een volledig afgewerkte badkamer. Je appartement is van alle gemakken voorzien! We hebben gekozen voor een moderne en complete hoogglans keuken voorzien van een vaatwasser, combimagnetron, geïntegreerde koelkast, gaskookplaat, en afzuigkap.
Je eigen buiten
Elk appartement heeft een eigen balkon. En in de gezamenlijke binnentuin is het ook heerlijk toeven. Hier vind je altijd een plek in de zon, kun je gezellig bijkletsen met de buren en kunnen kinderen veilig spelen. Je fiets kun je kwijt in de gezamenlijke fietsberging.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 615 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  38 m2

 • Aantal kamers

  2

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape