Jouw Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan

Een gepersonaliseerde verkoop & promotie van je woning.

Bij Brecheisen Makelaars in Utrecht krijg je een Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan

Uniek en persoonlijk

Je situatie is uniek en vraagt om een unieke en persoonlijke aanpak. Daarom maken wij voor jou een Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan. In dit plan worden jouw wensen, onze deskundigheid en de huidige woningmarkt samengevoegd.

 

Wij stemmen het Persoonlijk Verkoopplan af op je behoeften. Ook begeleiden we je tijdens het hele verkoopproces en zijn we beschikbaar voor vragen en advies. Onze deskundige en persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat je met een gerust hart je woning kunt verkopen.

Het beste resultaat behaal je met het Persoonlijk Verkoopplan

Jouw wensen

Wat vind jij belangrijk tijdens het verkoopproces? Welk resultaat heb je voor ogen? Heb je voorkeur voor een notaris? Het verkopen van je huis kan behoorlijk overweldigend zijn. Je wilt natuurlijk zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers aantrekken en de beste deal sluiten.

 

Maar behalve dat het een zakelijke transactie is, komen er ook veel emoties en gevoelens bij kijken. Daarom is het fijn om een betrouwbare en ervaren makelaar aan je zijde te hebben die oog heeft voor jouw situatie. Bij Brecheisen ben je hiervoor op het goede adres.

 

 

Tevredenheidscourtage
Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan

Benieuwd naar jouw Persoonlijke Verkoop- en Mediaplan?

Met je eigen Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan zorgen we voor een gepersonaliseerde promotie en verkoop van je huis. Benieuwd hoe jouw plan er uit ziet? Vul hieronder het contactformulier in om een vrijblijvende afspraak in te plannen.

Even kennismaken? Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Even kennismaken? Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Ik wil een woning
menu-shape