Alles-onder-1-dak

Met onze jarenlange ervaring in de woningmarkt kunnen we je een persoonlijke en professionele aanpak garanderen.

Persoonlijk en professioneel

Onze persoonlijke aanpak is waar we bekend om staan. Bij ons ben je geen nummer, maar een klant met unieke wensen. We nemen de tijd om jouw wensen en behoeften te begrijpen en stellen op basis daarvan een Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan op. In dit plan worden je wensen, onze deskundigheid en de huidige woningmarkt samengevoegd. Zo ben je verzekerd van een verkoopstrategie die helemaal bij jou past.

 

Dankzij onze brede kennis van de woningmarkt, ons grote netwerk en onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben bij het verkopen van een woning. Brecheisen onderscheidt zich met een team van ervaren makelaars dat jou professionele begeleiding en persoonlijke begeleiding biedt bij elke stap binnen het verkoopproces. Je kunt dus alles uit handen geven en genieten van een zorgeloze verkoop van je woning.

 

Brecheisen Makelaars is professioneel en persoonlijk

Hypotheekadvies

Onze dienstverlening gaat verder dan alleen het aan- of verkopen van een woning. Ook voor hypotheekadvies ben je bij ons aan het juiste adres. Onze hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en kunnen jou voorzien van het beste advies op maat.

 

Je kunt dus niet alleen gebruikmaken van ons ervaren verkoopteam en van onze succesvolle marketingstrategie (Mediaplan), maar dus ook van onze hypotheekafdeling. Bij Brecheisen vind je dus alles-onder-één-dak.

Brecheisen Makelaars is professioneel en persoonlijk
Contact opnemen met Brecheisen Makelaars

Benieuwd naar jouw Persoonlijke Verkoop- en Mediaplan?

Kortom, bij Brecheisen Makelaars vind je alles-onder-één-dak. Wij vertellen je graag meer over onze werkwijze en hoe wij jou kunnen helpen bij het verkopen van je woning. Vraag een gratis waardebepaling aan.

Even kennismaken? Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Even kennismaken? Maak een afspraak met een van onze makelaars.

Ik wil een woning
menu-shape