Naar het nieuwsoverzicht
Naar het nieuwsoverzicht

De Nieuwe Defensie Blok 2 uitverkocht

Alle woningen in De Nieuwe Defensie Blok 2 zijn verkocht. Hoe ziet de planning eruit? En kun je nog een appartement bemachtigen in De Nieuwe Defensie? Je leest er hier meer over.

Weer een mijlpaal bereikt

In De Nieuwe Defensie komen maar liefst tussen de 800 en 950 nieuwbouwwoningen. Deze woningen verkopen en bouwen we niet allemaal tegelijk, maar in fasen. Blok 1A en 1B zijn al eerder verkocht. Alle nieuwbouwwoningen in blok 2 van De Nieuwe Defensie in Utrecht zijn nu ook verkocht. Weer een mijlpaal in deze nieuwe stadswijk van Utrecht. De eerste woningen zijn al opgeleverd aan de nieuwe bewoners en ook de komende tijd krijgen veel kopers hun sleutels.

Er is ook goed nieuws voor geïnteresseerden die nog op zoek zijn naar een woning. Er zijn namelijk nog woningen en appartementen beschikbaar in De Nieuwe Defensie blok 3A!

Ben jij nog op zoek?

Heb jij nog geen woning gekocht in De Nieuwe Defensie en ben je nog op zoek naar een appartement of woning op brugloopafstand van de historische binnenstad van Utrecht? Op deze pagina kan je jouw interesse kenbaar maken, en dan gaan wij met jou opzoek naar de perfecte woning!

Nog meer weten?

Bekijk ook onze andere artikelen

Bekijk andere artikelen
arrow
menu-shape