Je eigen huis verkopen en een ander kopen?

Je eigen huis verkopen en een ander kopen?

Je kent het vast wel: je hebt je droomhuis gezien terwijl je eigenlijk niet eens van plan was om te verhuizen. Toch blijf je maar denken aan die woning waar je al jaren over droomde. Misschien is het toch tijd om de stap te wagen? Dat kan natuurlijk niet zomaar: je moet eerst je eigen woning snel verkopen om een nieuw huis te kunnen kopen. Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken, maar zie je het wel zitten dat dit binnen korte tijd gaat gebeuren? Schakel dan de snelle service van makelaardij Brecheisen in voor de verkoop van eigen huis. Je kunt Brecheisen uiteraard ook inschakelen wanneer je sowieso van plan bent om je huis te verkopen. Brecheisen is gevestigd in het midden van het land en is daarom gemakkelijk te bereiken voor verkopers en kopers in het hele land. Het hoofdkantoor is gevestigd in Utrecht en er zijn nog kantoren te vinden in Amersfoort, Houten en De Meern.

Huis verkopen en kopen via Brecheisen

Wanneer je kiest voor verkoopmakelaar Brecheisen dan kies je voor service, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. Je kunt altijd bellen voor een gratis en vrijblijvende kennismaking waarbij je kunt kijken welke makelaar het beste bij jou past. Deze persoonlijke aanpak heeft de makelaardij reeds veel succes gebracht: afgelopen jaar heeft Brecheisen maar liefst 844 woningen verkocht. Het bedrijf weet als geen ander hoe het is om naar de wensen van de klant te luisteren. Weet jij nog niet hoe je je droomplek moet vinden maar wil je wel graag wat anders? Kies dan voor de afspraak via de website een verkoopmakelaar Utrecht uit van Brecheisen met wie je een kennismakingsgesprek wilt. Maak en afspraak en vertel hem of haar al je wensen. Houd in je achterhoofd dat vrijwel geen wens te gek is: de experts van Brecheisen willen net zo graag als jij dat je je droomhuis vindt en dat je je eigen woning kunt verkopen.

Tips bij huis kopen en terugkopen

Heb je eenmaal een droomwoning op het oog dan is het zaak om je eigen huis snel te verkopen. Brecheisen heeft een paar punten waardoor ze jouw woning snel kunnen verkopen. Je huis wordt bijvoorbeeld onder handen genomen door stylisten en fotografen. Zij horen bij het team van Brecheisen en zorgen ervoor dat je woning perfect op beeld en promotiemateriaal wordt afgebeeld. Hiervoor hoef je zelf helemaal niets te doen: je kunt deze service volledig overlaten aan de experts van Brecheisen. Wanneer je goed promotiemateriaal hebt is de kans groot dat je huis beter scoort op Funda. Op die manier kunnen potentiële woningzoekers je huis sneller vinden. Natuurlijk doet de makelaardij zelf er ook alles aan om jouw woning hoog te laten scoren. Zo zorgen ze er bij de verkoop van huizen actief voor dat ze op zoek gaan naar woningzoekers die misschien interesse hebben in jouw woning. De database bestaat uit maar liefst 15,000 woningzoekenden, wat inhoudt dat er gemiddeld 100 geïnteresseerden voor jouw woning te vinden zijn. Deze zoekenden worden benaderd door de makelaar zelf: wanneer ze een bezichtiging hebben gehad zal de makelaar drie keer terugbellen of er interesse is. Dit gebeurt na 2, 9 en 30 dagen. Ook wordt de woning opgenomen in de mailing en het magazine van Brecheisen, waarmee de makelaardij ook meer dan 15,000 personen bereikt.

Vandaag nog je huis verkopen en een ander kopen

Er is dus een zeer ruime kans dat er altijd wel een geïnteresseerde voor jouw woning te vinden is. Deze actieve aanpak van Brecheisen heeft in het verleden goed gewerkt: eerdere klanten geven de makelaardij dan ook gemiddeld een 8,0 voor service, persoonlijkheid en een kwalitatieve afhandeling. Het grote voordeel van deze verkoopmakelaar is dat je zelf vrij weinig hoeft te doen: je geeft je wensen en je verkoopprijs door en je makelaar doet de rest. Je kunt ervoor kiezen om aanwezig te zijn bij de eerste bezichtigingsronde, maar dat hoeft niet. De experts van Brecheisen weten precies waar ze mee bezig zijn en houden rekening met jouw wensen. Wanneer je je makelaar precies kunt vertellen waar je naar op zoek bent zal je woning sneller opvallen tussen het aanbod. Net zoals bij zoveel andere dingen in het leven geldt ook hierbij dat opvallen zeker kan lonen.

Neem contact op voor huis verkopen via Brecheisen

Heb je je wensen op een rij en ben je er klaar voor om je eigen huis in te ruilen voor een nieuw droomexemplaar? Wacht dan niet te lang en neem zo snel mogelijk contact op met de experts van Brecheisen. Wanneer je vandaag nog contact opneemt is de kans groter dat je je woning snel verkoopt. Heb je al een verkoopprijs op het oog? Brecheisen heeft een gemiddelde van 3,4% afwijkingspercentage. Zo weet je zeker dat je huis altijd voor een goede prijs wordt verkocht. Vul je contactgegevens in op de website of maak een afspraak via de telefoon. Wie weet sta jij binnenkort wel te genieten van een compleet nieuwe woning en heb je ook nog eens winst gemaakt op de verkoop van je oude huis.

menu-shape