Omschrijving

Stadsavontuur, watersport, rust in de binnentuin, goede bereikbaarheid, wonen in het hart van alles. Spreken deze termen jou aan? Dan zit je goed in De Nieuwe Defensie, de nieuwe stadswijk op brugloop afstand van het historische stadshart. Misschien zoek jij dan ook een woning met oneindig veel mogelijkheden. Dan is deze woning iets voor jou; een dubbellaagse benedenwoning met een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 221 m2 en mogelijkheden voor een volledig woonprogramma op beide verdiepingen. Nieuwsgierig?

Kom binnen

De voordeur van de woning bevindt zich op de 1e verdieping. Via de entreehal stap je in de riante en heerlijk lichte woonkamer en de aangrenzende keuken. In je (afsluitbare) loggia op het zuidwesten zit je hier heerlijk in de zon.

Op deze verdieping vind je ook de ruime en luxe badkamer, een aparte toilet, 2 bergingen en 2 ruime slaapkamers. Alles binnen bereik, alles gelijkvloers. Heerlijk en handig.

Kantoor, praktijk of familiehuis?

De trap langs de vide in de woonkamer leidt naar de begane grond die je deels naar eigen wens kunt inrichten. Als kantoor- of praktijkruimte of als semi-zelfstandige ruimte voor bijvoorbeeld inwonende en hulpbehoevende ouders. Je helpt daarmee elkaar, is voor iedereen gezellig en is reuze praktisch. Het ideale familiehuis!

Apart en toch dichtbij

Zo kun je op de begane grond de grote ruimte inrichten als woonkamer en de daarnaast gelegen ruimtes als slaapkamer, aparte badkamer en keuken. En hebben je vader en/of moeder op leeftijd een eigen woongedeelte. Apart en toch dichtbij.

Inwonende eau pair / kinderoppas?

Maar de begane grond van deze woning biedt natuurlijk ook vele andere mogelijkheden. De helpende hand van een inwonende eau pair / kinderoppas? Of een puber die meer op zichzelf wil (leren) wonen? Of familieleden van ver die er kunnen logeren? Het is allemaal mogelijk.

De plafondhoogte van ca. 3,3 meter hoog op de begane grond geeft een zeer ruimtelijk- en rijk gevoel.

Parkeren?

Daar kunnen we heel kort over zijn. Dat doe je in de parkeergarage, op je eigen parkeerplek. En optioneel op 2 parkeerplekken.

De sfeerplattegronden dienen ter inspiratie en moeten nog nader technisch getoetst worden bij de kopersbegeleider op mogelijke uitvoering. Voor de contractstukken verwijzen wij naar de technische verkoopplattegronden.

Voor deze bijzondere woningen is ook de bouw al begonnen en hebben wij de begane grond van de woning casco uit laten voeren. Dit om jou nog (zo lang mogelijk) de vrijheid te geven om de woning in te vullen naar jouw woonwensen. Casco betekend geen (niet dragende) binnenwanden, vloerverwarming en dekvloer. Maar wel met de aansluitingen water en elektra conform bijgevoegde technische tekening. Koopsom is hierop ook aangepast, vraag bij de makelaar naar de specificaties.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 1.017.500 v.o.n.

 • Aanvaarding

  In overleg

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  221 m2

 • Inhoud

  602 m3

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2021

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Verwarming

  Stadsverwarming, vloerverwarming geheel

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape