Omschrijving

In voorbereiding
De eengezinswoningen in Hoefse Hout Blok A worden nader uitgewerkt. Het koop gedeelte bestaat uit 10 grondgebonden woningen vanaf circa 161 vierkante meter. De brochure en de prijzen worden in een later stadium naar buiten gebracht.

De locatie
Amersfoort is een aantrekkelijke stad om te wonen, te leven en te werken. Er is een gezellige mix tussen starters, gezinnen en ouderen. Voor de Hoef West heeft de gemeente samen met de marktpartijen een plan gemaakt waarbij wonen en werken gecombineerd wordt en er mix aan woningtypes gemaakt wordt. Om te voorzien in de woonbehoefte van diverse doelgroepen is gekozen voor een mooie mix van woningen met een verscheidenheid aan plattegronden.

Het Hoefkwartier
Het Hoefkwartier wordt een duurzame wijk, met veel groen en ruimte voor de fietser. Zo wordt er gesproken over een verkeershub waar auto's en fietsen kunnen worden geparkeerd en deelvervoer kan worden gehuurd. De hub is ook in beeld als opslagpunt voor energie en als pick-up points voor pakketjes of kleine bedrijven als een stomerij. Hoefkwartier wil zich profileren als gezonde en duurzame wijk. Wonen in het Hoefkwartier is wonen dichtbij het stadscentrum van Amersfoort en op loopafstand van station Amersfoort Schothorst met rechtstreekse treinverbinding naar de Randstad.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

  • Aantal bouwnummers

    30

  • Status

    Beschikbaar

Overig

Oppervlaktes en inhoud

  • Woonoppervlakte

    v.a. 76 m2 tot 161 m2

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape