Omschrijving

De stadswoningen in Jutfasehof
Zoek je een compacte grondgebonden woning? Kies dan één van de 7 geschakelde stadswoningen. De woningen beschikken over circa 80 m² woonoppervlak en hebben vier slaapkamers. Ook hebben ze een tuin van circa 12 vierkante meter op het zonnige westen. De tuin loopt door in het gemeenschappelijke binnengebied. De privé bergingen staan geclusterd bij elkaar op het binnenterrein, buiten de tuin. De stadswoningen zijn ideaal voor startende gezinnen die op zoek zijn naar een betaalbare gezinswoning. Je woont dicht bij alle voorzieningen, maar ook in een heerlijke omgeving waar de kinderen veilig buiten kunnen spelen. Doordat je vier slaapkamers hebt, kun je hier ook prima werken aan huis. De stadswoningen hebben een luchtwarmtepomp op het dak van de woning. De stadswoningen zijn in basis al energieneutraal voor gebouw gebonden energie volgens de BENG berekening, daarnaast bestaat de mogelijkheid om nog extra zonnepanelen aan te brengen.

Wonen aan een groen hof
Midden in het plan ligt een gezamenlijk groen hof, een parkachtige plek waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de ruimte om je heen. Het ontwerp voor het groene hof wordt nog gemaakt. Bomen en groen? Speeltoestellen? Een klimboom? Of bankjes en een gemeenschappelijke pizzaoven? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. De exacte inrichting van het terrein wordt bepaald in overleg met de toekomstige bewoners. Hier woon je dus echt zoals jij dat wilt! Wat zeker is, is dat je hier je buren zult ontmoeten en dat er kinderen kunnen spelen in het groen. Dé plek om samen te genieten van stadse gezelligheid! Met een binnentuin, direct grenzend aan de zeven eengezinswoningen.

Ruim wonen in het hart van Utrecht
Dichtbij de gezellige binnenstad van Utrecht wonen, maar óók genieten van ruimte en groen? Aan de Jutfaseweg in de Utrechtse Rivierenwijk wordt een nieuwbouwproject gerealiseerd met verschillende koopwoningen, zoals luxe herenhuizen, stadswoningen en eigentijdse appartementen. En dat allemaal rondom een groen binnenhof waar kinderen ruimte hebben om te spelen en buren elkaar ontmoeten. Een unieke kans die je zelden zo dicht bij het centrum tegenkomt!

Je woont hier op een plek met historie. Langs de Vaartsche Rijn vond je, vanwege de strategische ligging, in vroeger tijden veel fabrieken en nijverheid. Het monument van de tegelfabriek herinnert aan die tijden. Hier is altijd wel wat te beleven. Op zomerse dagen fiets je naar recreatieplas Down Under voor een frisse duik of ga je naar een van de kleinschalige festivals. Geen zin om te koken? Op een steenworp afstand vind je tal van eettentjes in de Twijnstraat of aan het Ledig Erf, waar je aan kunt schuiven voor een borrel of diner. Op slechts 5 minuten fietsen ligt treinstation Vaartsche Rijn en daarachter het centrum. In slechts 8 minuten ben je op de fiets midden in de stad. Wil je toch de stad uit? Je bent zo op de snelweg A12 met vlakbij een verbinding naar de A27.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 405.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 56 m2 tot 80 m2

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  4

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape