Omschrijving

Welkom in de bijzondere wereld van Wonderwoods, waar luxe wonen een groene revolutie ondergaat, midden in het kloppende hart van Utrecht! Verheug u op een harmonieuze samensmelting van natuur en technologie, verpakt in het hoogste groene gebouw van Nederland. Ontdek nu onze exclusieve 2-laagse Penthouses & Specials, omringd door adembenemend groen, met panoramische uitzichten op de historische stad, de majestueuze Domtoren en het omringende landschap.

Slechts enkele van deze exclusieve Penthouses & Specials zijn nog beschikbaar, variërend van 178 m2 tot 286 m2. Alle woningen beschikken over mooie buitenruimtes waarvan enkele met unieke royale afmetingen. Een unieke kans om uw eigen droomhuis te realiseren op grootse hoogte, midden in het bruisende stadscentrum.

Wonderwoods is een meesterwerk ontworpen door de wereldberoemde architecten Stefano Boeri Architetti uit Milaan en MVSA Architects uit Amsterdam. Twee groene torens, één van 70 en één van 104 meter creëren samen een indrukwekkend verticaal bos. Geïnspireerd door de flora en fauna in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug, brengen we niet minder dan circa 300 bomen, 75.000 struiken en bloemen en 30 verschillende diersoorten naar het stadscentrum. Flying gardeners staan garant voor het kwartaalonderhoud, zodat u zich vooral kunt concentreren dagelijkse privé zaken en op het optimaal genieten.

Wonderwoods, het icoon van het nieuwe Beurskwartier, biedt een levensstijl in de nieuwe gezonde, autovrije, stedelijke woonwijk van Utrecht. Slechts twee minuten lopen van Utrecht Centraal en tien minuten van de bruisende binnenstad, brengen we flora en fauna terug naar het hart van de stad. Hier moedigen we alle bewoners aan om hun band met de natuur te herontdekken en inspireren we toekomstige generaties om in harmonie met groen te leven.

Bij Wonderwoods is de natuur alom vertegenwoordigd. Geniet van wonen te midden van het groen, en tevens van een fijne mix van prettige voorzieningen die het leven net iets comfortabeler maken. Onze huismeesterservice in de lobby van de Stefano Boeri Architetti-toren biedt hoogwaardige locatieservices, waarbij een toegewijd team van hospitality hosts en een servicemanager dagelijks voor diverse diensten zorgt. Op het dakpark, 25 meter boven de grond, verbindt een groene loopbrug beide torens, terwijl een restaurant met een royaal terras u een verrassende culinaire ervaring biedt.

Wonderwoods biedt niet alleen een luxueuze leefomgeving, maar ook een duurzame toekomst met ons unieke ecosysteem voor wateropvang en hergebruik, gedemonstreerd in de Education Hub. Ondersteund door Next Urban Mobility, staan elektrische auto's, -scooters, fietsen en bakfietsen altijd klaar in onze parkeergarage.

Verrijk uw leven met de geluiden van fluitende vogels in de ochtend en laat u in slaap sussen door de rustgevende klanken van de natuur om u heen. De bouw van Wonderwoods is in volle gang. We verwachten de eerste Penthouses Stefano Boeri Architetti in de zomer van 2024 op te leveren. Ontdek de weelde, ontdek Wonderwoods!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 1.850.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 178 m2 tot 244 m2

 • Aantal kamers

  6

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape