Al vijftig jaar dé makelaar in Utrecht

Als je je woning gaat verkopen, wil je natuurlijk dat dit zo snel en effectief mogelijk gebeurt. Bij Brecheisen Makelaars begrijpen we dat als geen ander. Wij zijn al ruim vijftig jaar NVM-makelaar in regio Utrecht en kennen de woningmarkt dus door en door.

Brecheisen is dé NVM-makelaar in regio Utrecht

Kennis en ervaring

Brecheisen is al ruim vijftig jaar een bekende naam in regio Utrecht. Daardoor hebben onze ervaren en enthousiaste makelaars een brede kennis opgebouwd van de woningmarkt in regio Utrecht. Zij weten dus precies hoe ze jouw huis het beste kunnen verkopen.

 

 

Door onze jarenlange ervaring in de Utrechtse woningmarkt weten wij als geen ander hoe we jouw huis op de beste manier kunnen presenteren aan potentiële kopers. We zorgen ervoor dat jouw woning opvalt tussen het enorme aanbod van te koop staande huizen.

Een persoonlijke aanpak

Wij hebben door de jaren heen een groot netwerk opgebouwd, zodat we snel een match kunnen maken tussen jou en de koper van je woning. Zo wordt het verkopen van je huis een stuk makkelijker en efficiënter. Lees hier meer over onze database.

 

We staan bekend om onze persoonlijke aanpak. Bij ons ben je geen nummer, maar een klant met unieke wensen en behoeften. Wij nemen de tijd om je wensen en behoeften te begrijpen en stellen op basis daarvan een Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan op. Daarin worden je wensen, onze deskundigheid en de huidige woningmarkt samengevoegd. Zo ben je verzekerd van een verkoopstrategie die helemaal bij jou past.

Brecheisen is ruim vijftig jaar dé NVM-makelaar van regio Utrecht
Kosten makelaar

Ook onze werkwijze ervaren?

Onze klanten waarderen ons om onze persoonlijke benadering, onze kennis van de markt en onze uitstekende verkoopresultaten.

Wil jij ook ervaren hoe het is om jouw huis te verkopen met de hulp van onze ervaren en enthousiaste makelaars? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Kennismaken? Vul hier het contactformulier in.

Kennismaken? Vul hier het contactformulier in.

Neem contact op via*(Required)
menu-shape