Zeldzaam mooi wonen

Unieke objecten voor unieke woonvraagstukken. Dat vraagt om specialistische aankoopbegeleiding.

Een speciale portefeuille voor unieke woonwensen

Als koper of verkoper in het hoogste segment ben je niet op zoek naar een standaard makelaarswebsite met een groot overzicht woningen dat voor iedereen toegankelijk is. Je wil een woning die met uiterste zorg in de markt gezet is. Je wil persoonlijk contact met een vertrouwenspersoon die jouw wensen goed kent, een groot netwerk heeft in het luxe segment en weet hoe en waar je moet zoeken.

 

 

Bij Brecheisen hebben we een speciale portefeuille voor onze unieke woonobjecten. ‘Zeldzaam mooi’ noemen we dat. Een aparte afdeling die zich puur en alleen bezighoudt met de aan- en verkoop van royale landhuizen in het buitengebied, onontdekte pareltjes aan de gracht en moderne penthouses met unieke uitzichten over de mooiste plekjes in Utrecht.

Waar je ook naar op zoek bent, we gaan graag eerst het gesprek met je aan om rustig kennis te maken en jouw zoektocht in goed vertrouwen samen op te starten.

Aankoop en Aanhuur | Verhuur en Verkoop

Zeldzaam mooi wonen bij Brecheisen

Beschikbaar
114 m2
347 m2
3 kamer(s)
Beschikbaar
235 m2
373 m2
6 kamer(s)
Beschikbaar
97 m2
4 kamer(s)
Beschikbaar
46 m2
2 kamer(s)
Beschikbaar
130 m2
3 kamer(s)
Beschikbaar
84 m2
127 m2
3 kamer(s)
Beschikbaar
115 m2
130 m2
4 kamer(s)
Beschikbaar
190 m2
662 m2
4 kamer(s)
Beschikbaar
102 m2
3 kamer(s)
Beschikbaar
114 m2
3 kamer(s)

Laat je ontzorgen door Brecheisen

Wij zijn er voor jou met een volledig servicepakket om jouw zoektocht zorgeloos te laten verlopen. Van financiële begeleiding tot actieve aankoopondersteuning en het beste resultaat voor de verkoop van je huidige woning.

huis kopen | huis verkopen | Wonen | Brecheisen
menu-shape