Hoefse Hout

3821 AE, Amersfoort Project website

Beschrijving

In voorbereiding
De appartementen en eengezinswoningen in Hoefse Hout Blok A worden nader uitgewerkt. Het koop gedeelte bestaat uit 20 appartementen vanaf circa 76 vierkante meter en 10 grondgebonden woningen vanaf circa 161 vierkante meter. De brochure en de prijzen worden in een later stadium naar buiten gebracht.

Meld je aan op de projectwebsite
Op de projectwebsite kun je je gegevens achterlaten. Zodoende word je als eerste op de hoogte gehouden zodra er ontwikkelingen zijn en de start verkoop datum definitief is vastgesteld.

De locatie
Amersfoort is een aantrekkelijke stad om te wonen, te leven en te werken. Er is een gezellige mix tussen starters, gezinnen en ouderen. Voor de Hoef West heeft de gemeente samen met de marktpartijen een plan gemaakt waarbij wonen en werken gecombineerd wordt en er mix aan woningtypes gemaakt wordt. Om te voorzien in de woonbehoefte van diverse doelgroepen is gekozen voor een mooie mix van woningen met een verscheidenheid aan plattegronden.

Het Hoefkwartier
Het Hoefkwartier wordt een duurzame wijk, met veel groen en ruimte voor de fietser. Zo wordt er gesproken over een verkeershub waar auto's en fietsen kunnen worden geparkeerd en deelvervoer kan worden gehuurd. De hub is ook in beeld als opslagpunt voor energie en als pick-up points voor pakketjes of kleine bedrijven als een stomerij. Hoefkwartier wil zich profileren als gezonde en duurzame wijk. Wonen in het Hoefkwartier is wonen dichtbij het stadscentrum van Amersfoort en op loopafstand van station Amersfoort Schothorst met rechtstreekse treinverbinding naar de Randstad.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 76-161 m²
Lees meer