Makelaar Utrecht

Ben je op zoek naar een professionele makelaar in regio Utrecht? Brecheisen Makelaars is je ideale partner voor een zorgeloos en succesvol verkoop-, aankoop- of verhuurproces. Met meer dan 50 jaar ervaring, diepgaande kennis van de Utrechtse woningmarkt en een uitgebreid netwerk van lokale professionals, bieden wij jou een hoogwaardige service op maat.

Wat kost een huis verkopen?

Beste makelaar in regio Utrecht

Makelaar in Utrecht

De Maliebaan is een begrip in Utrecht. Net buiten de singels van de stad en toch dichtbij het centrum. Eeuwen geleden dé plek voor balspelen, nu lopen we er vooral hard voor onze klanten. Voor jou, bijvoorbeeld. Wij zijn al sinds 1972 een begrip in de regio Utrecht. Met een team van 35 hoogopgeleide en ambitieuze medewerkers, vormen wij het beste makelaarskantoor in onze regio’s en steken wij de handen uit de mouwen voor onze klanten. Het aan- of verkopen van een huis, het grootste bezit van jou, de klant. Als toonaangevend makelaarskantoor zijn we dagelijks bezig met het adviseren en bemiddelen van onze grote aan- en verkoopportefeuille.

Makelaar Utrecht

Huis Verkopen Utrecht

Ondertussen werken wij al ruim vijftig jaar als makelaar in Utrecht. Dankzij onze brede kennis van de Utrechtse woningmarkt en onze jarenlange ervaring weten we waar we het over hebben bij het verkopen van een woning. Bij Brecheisen begrijpen we dat de verkoop van je woning een belangrijke beslissing is. Daarom zetten wij ons in om jou een stressvrije en effectieve verkoopervaring te bieden. Zo kun jij met een gerust hart je woning verkopen zonder dat jij je druk hoeft te maken over zaken zoals de voorwaarden of de bouwkundige staat.

Onze Utrechtse makelaars staan bekend om de persoonlijke aanpak. Als mensenmensen vinden we het belangrijk dat jij een goed gevoel hebt bij de verkoop. Daarom stellen wij vooraf een Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan op. We stemmen het Persoonlijk Verkoop- en Mediaplan af op jouw wensen. Meer over de inhoud van het plan lees je hier.

Daarnaast hebben we als NVM-makelaar in Utrecht door de tijd heen een groot netwerk opgebouwd. Ondertussen beschikken we over een database met meer dan 80% van de woningzoekenden in Utrecht. Zo kunnen we altijd een match maken tussen jou als verkoper en de koper van je woning. Meer lezen over onze database? Klik dan hier.

Huis Kopen Utrecht

Wil je een huis kopen in regio Utrecht? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je een uitgebreid en actueel aanbod van diverse woningen in en rondom Utrecht, zodat jij snel en eenvoudig jouw droomwoning kunt vinden. Of je nu op zoek bent naar een knus appartement in de bruisende binnenstad, een ruime eengezinswoning in een kindvriendelijke wijk of een luxe villa in een groene omgeving, wij hebben het allemaal. Met onze uitgebreide kennis van de Utrechtse woningmarkt en jarenlange ervaring in het begeleiden van succesvolle aankooptrajecten, staan wij garant voor een zorgeloze en efficiënte aankoopervaring. Laat je begeleiden door onze deskundige aankoopmakelaars en profiteer van hun inzichten, onderhandelingsvaardigheden en lokale netwerk. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek en zet de eerste stap naar het kopen van jouw droomhuis in Utrecht.

Kom je met de auto naar Brecheisen Makelaars?

Parkeren is gratis achter ons kantoor. Ook aan de Maliebaan of Maliesingel is genoeg plek. Je betaalt dan € 3,58 per uur.

Kom met het OV naar Brecheisen Makelaars?

Neem buslijn 8. Deze bus vertrekt onder meer vanaf Utrecht Centraal, aan de Jaarbeurszijde. Stap uit bij de halte ‘Maliebaan.’ Drie minuten later zit je bij ons aan de koffie.

Kantoor Utrecht | Brecheisen Utrecht

Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht

030 - 233 11 34 utrecht@brecheisen.nl
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ik wil een woning
menu-shape