Makelaar Houten

Omdat jouw woning in Houten uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Wat kost een huis verkopen?

Makelaar in Houten gezocht?

Je ergens helemaal thuis voelen is belangrijk. Hierbij kan dit betekenen dat je je huidige wonen moet verkopen omdat het gewoon niet jouw droomhuis is. Heb je je wensen al op een rijtje en weet je precies waar je naar op zoek bent wanneer het gaat om een woning kopen, maar ben je het juiste huis nog niet tegengekomen? En moet je je huis in Houten verkopen of je huis in Utrecht en omgeving verkopen en heb je hierbij snelle en effectieve hulp nodig? De experts van Brecheisen kunnen jou in beide gevallen helpen: én de zoektocht naar je droomwoning én het snel verkopen van je eigen huis.

Brecheisen als jouw makelaar in Houten

Brecheisen is reeds jaren actief rondom Utrecht; met een hoofdkantoor in de stad en meerdere kantoren in onder andere Amersfoort en Houten. We onderscheiden ons van andere makelaars in Nederland door onze persoonlijke aanpak én handige locatie in het midden van het land. We werken namelijk met een persoonlijke aanpak: je kiest via de website een van onze makelaars uit die jou bij het hele verkoopproces gaat helpen. Hierbij is ons advies altijd eerlijk wanneer het gaat om taxatie, de verkoopprijs en meer. Je kunt bij iedere stap in het verkoopplan terecht bij jouw makelaar.

Persoonlijke service van makelaar in en rondom Houten

Wij zijn actief in en rondom Utrecht; je kunt ons inschakelen wanneer je op zoek bent naar een makelaar in De Meern en wanneer je op zoek bent naar een makelaar in Nieuwegein. Door ons grote netwerk wordt jouw woning altijd gezien door meer dan 15.000 woningzoekers! Wij hebben een mailing én een fysiek magazine waarin de woning wordt meegenomen. Hierin kun jij zelf ook weer zoeken naar je eigen droomwoning. Ga jij de zoektocht met Brecheisen aan? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Kantoor Houten | Brecheisen Houten

Plein 19, 3991 DL Houten

030 - 637 33 36 houten@brecheisen.nl
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op

Ik wil een woning
menu-shape