De ideale makelaar voor verkoop Huizen

Omdat jouw woning uniek is, maken wij een uniek verkoopplan.

Wat kost een huis verkopen?

De ideale makelaar voor verkoop Huizen

Ben je op zoek naar een plek met meer ruimte in de omgeving Houten? Droom je bijvoorbeeld altijd al van een tuin of een groene plek ergens buiten Utrecht? Jouw droomhuis is dichterbij dan je denkt. Wanneer je je wensen omtrent een woning al goed op een rij hebt is de volgende stap een goede makelaar in Houten inschakelen. Hiervoor moet je zonder twijfel bij Brecheisen zijn; wij zijn gevestigd in het midden van het land met een hoofdkantoor in Utrecht en meerdere kantoren rondom de stad. Wist je dat onze experts in de top 10 van de beste makelaars van het land staan?

Brecheisen als jouw makelaar bij huizenverkoop

Dat is zeker niet voor niets: wij bieden onze klanten namelijk een complete persoonlijke service vanaf het eerste advies tot na de (ver)koop van de woning. Samen met je eigen makelaar, die je zelf kunt uitkiezen via de website van Brecheisen, ga je aan de slag met een uniek verkoopplan. Hierin worden al jouw dromen en wensen benoemd. Er gaat een groot team van fotografen, stylisten en adviseurs aan de slag om een promotiepakket te maken van de woning. Hiermee kan jouw huis hoger scoren op Funda en daardoor door een groter publiek worden gezien.

Schakel Brecheisen in als makelaar voor Huizen

Ook zorgen we er altijd voor dat het huis in het zonnetje wordt gezet op een andere manier. Zo hebben we een groot netwerk van maar liefst 15.000 woningzoekers die onze nieuwsbrief krijgen of het fysieke magazine in huis krijgen. Wanneer dit (nog) niet goed genoeg helpt dan gaat jouw makelaar nog op een andere effectieve manier aan de slag, namelijk door jouw buren erop te attenderen dat de woning in de verkoop staat. Wie weet weten zij iemand die graag in jouw huis zouden willen wonen. Je kunt Brecheisen inschakelen voor de regio Utrecht: wanneer je dus je huis wil verkopen in Houten of je huis wil verkopen in De Meern dan ben je bij ons ook aan het juiste adres.

menu-shape