Omschrijving

Nu te koop! 7 Architectenkavels gelegen in Plan Parijsch Culemborg.

Kaveloppervlakte 461 m2 tot 882 m2.
Grondprijs € 437.950,00 tot € 815.850,- v.o.n.

Dit is een heel bijzonder stukje Parijsch. Zeven bouwkavels waar woonplekken met eigen, bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter! U heeft hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, uw eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt.

De kavels variëren in oppervlakte van circa 461 m2 tot 882 m2. De grondprijzen lopen uiteen van € 437.950,00 tot € 815.850,- v.o.n.
Heb je interesse? Neem dan contact op met een van de makelaars of schrijf je digitaal in via de projectwebsite www.architectenkavels.nl.

Onderscheidende woonplekken

Architectenkavels zijn bouwkavels voor mensen die een onderscheidende woonplek zoeken. Natuurlijk is dat een plek waar je veel natuur hebt, en alle ruimte om je droomhuis te verwezenlijken. Maar dat is slechts een deel van een echt onderscheidende plek.

Een Architectenkavel is ook een keuze voor karakter, gereflecteerd in het ontwerp van de woonplek. Het karakter van Parijsch, en vooral de karakters van één van de vier betrokken architecten. Dankzij hun verhaal, en dat van de toekomstige bewoners, wordt elke woonplek echt uniek.

Welk karakter past jou?

Het nieuwe gebied in Parijsch krijgt een avontuurlijke invulling met veel afwisseling en volop ruimte voor spannende (duurzame) initiatieven. Hier passen niet alle architecten en ontwerpen bij. Dit vraagt om architecten met karakter.

Daarom hebben wij gekozen voor Ana, Arthur, Jenny en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elk kavel en ontwerp uniek te maken. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen? Bekijk dan de introductiepagina’s op www.architectenkavels.nl.

De geselecteerde architecten hebben allemaal veel ervaring met ontwerpen voor particulieren en begrijpen ze de filosofie van Parijsch als geen ander. Een keuze voor een Architectenkavel in Parijsch, is ook een keuze voor de samenwerking met één van deze vier architecten.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 494.950 v.o.n.

Overig

 • Plaats

  Culemborg

Huistype

 • Soort bouw

  Bouwgrond

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape