Omschrijving

VERKOOP EN BOUW GESTART!

Schrijf je nu in voor jouw favoriete woning via de projectwebsite: cartesius-utrecht.nl

-----------------------------------------

Bouwnummer F-01.02

Omschrijving
Heerlijke maisonnette met twee slaapkamers. De ruime woonkamer valt hier direct op. Wat een luxe! De woning ligt op een rustige plek in de wijk en zelfs een beetje afgelegen. Op die manier profiteer je van veel privacy. Bijvoorbeeld als je op jouw brede balkon zit die gericht is op het zuidwesten. Geniet hier tot ‘s avonds laat van een heerlijk zonnetje en kijk uit over de autoluwe groene lus in Cartesius die recht voor jou ligt.

Dynamisch leven op een manier die in balans is met jezelf en je omgeving. Cartesius, geïnspireerd op de wetenschappelijke theorie van de Blue Zones, wordt een levendige, duurzame en groene stadswijk. Een plek om op te laden. Met het CAB als je tweede huiskamer.

Cartesius wordt opvallend groen. Een groot park in het midden van de wijk waar je in alle dynamiek van de stad rust kan vinden. Een groene lus rondom Cartesius waar je heerlijk kunt bewegen. Tussen de woongebouwen komen meer intieme, gemeenschappelijke plekken voor onder andere moestuinen. Niet alleen de buitenruimte wordt groen, maar ook de gebouwen met begroeiing aan de gevel. We brengen de natuur terug in de stad.

Cartesius maakt gezond leven makkelijk en verleidelijk. Vanaf Cartesius is een groot deel van de stad eenvoudig lopend en met de fiets bereikbaar. Auto’s zijn uit het zicht, je woning staat dicht bij het park en je wandelt of fietst zo de binnenstad in. Cartesius wordt een gezonde stadswijk waar je als vanzelf wordt gestimuleerd om veel te bewegen. Gezond eten wordt gestimuleerd door te denken aan seizoensmarkten in het CAB met lokale producten. Horeca met geteelde producten uit de moestuin en een supermarkt met breed assortiment van biologische producten. Gezond eten gaat vanzelf als je het op jonge leeftijd al meekrijgt. Schoolklassen leren spelenderwijs meer over gezonde voeding in de heemtuin.

Cartesius vlak bij de binnenstad, naast station Utrecht Zuilen en tegenover de ‘vrijhaven’ van het Werkspoorkwartier. Geluk door verbinding met de bewoners, de omgeving en de natuur.

De woningen van Coco bestaan uit 2 woonlagen. Jij geeft je voorkeur voor een mooie maisonnette. Je geniet van een woning met uitzicht op de levendige straat en een balkon op het zuiden met veel privacy. Zie jij jezelf al in een ligstoel relaxen op je eigen balkon?

Heerlijke beneden-bovenwoning met twee slaapkamers. De ruime woonkamer valt hier direct op. Wat een luxe! De woning ligt op een rustige plek in de wijk en zelfs een beetje afgelegen. Op die manier profiteer je van veel privacy. Bijvoorbeeld als je op jouw brede balkon zit die gericht is op het zuidwesten. Geniet hier tot ‘s avonds laat van een heerlijk zonnetje en kijk uit over de autoluwe groene lus in Cartesius die recht voor jou ligt.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 595.000 v.o.n.

 • Aanvaarding

  In overleg

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  92 m2

 • Inhoud

  277 m3

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2025

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Isolatie

  Volledig geisoleerd, hr glas

 • Verwarming

  Stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie

 • Warm water

  Centrale voorziening, stadsverwarming, aardwarmte

Lees meer
arrow

Maarten van Heck - NVM Makelaar

030 - 233 11 34 utrecht@brecheisen.nl Bel mij terug

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape