Omschrijving

In verkoop - 31 eengezinswoningen Borg en Buiten fase 2A
De verkoop is gestart van fase 2A en belangstellenden hebben de gelegenheid om zich tot donderdag 7 december 2023 (09.00 uur) in te schrijven voor één of meerdere woningen van hun voorkeur. Deze fase bestaat uit 31 eengezinswoningen (bouwnummers 1 t/m 22 en 53 t/m 61) waarvan een deel is gelegen nabij het water van Lokkershoek. Inschrijven geschiedt digitaal via de projectwebsite (borgenbuiten.nl). Uiterlijk 8 december 2023 worden alle kandidaten op de hoogte gesteld van de uitkomst van de toewijzing. Die week daarop zullen de verkoopgesprekken aanvangen met de kandidaten die een woning toegewezen hebben gekregen. Heb je op voorhand vragen? Neem gerust contact met ons op.

Tussenwoning Anemone
- 15 tussenwoningen type Anemone
- Bouwnr. 2, 3, 6 t/m 10, 54, 55 en 57 t/m 60
- Woonoppervlakte van circa 113 m2
- Kaveloppervlakte van circa 116 tot 130 m2
- 5,4 meter breed
- 3 slaapkamers

Kenmerken
- Ruime zolderverdieping met langskap
- Veranda aan parkzone en achtertuin op het Zuidwesten van circa 9 meter diep (bnr 2 en 3)
- Bouwnummers 6 t/m 10 hebben een veranda aan parkzone en de achtertuin op het Oosten van circa 10 meter diep.
- Bouwnummers 54, 55, 57, 58, 59 en 60 hebben een veranda en vrij uitzicht aan parkzone. De achtertuin ligt op het zuidwesten en is circa 9 meter diep
- Berging in de achtertuin
- Inclusief zonnepanelen en verwarmingssysteem

De locatie
Tussen Forteneiland en het buitengebied van Culemborg vind je straks Borg & Buiten. Een ruim opgezette wijk met een groot diversiteit aan woningen: rijwoningen, vrijstaande woningen, tweekappers en appartementen. Borg & Buiten bestaat uit twee verschillende woonsferen: Wonen aan het Kooikerpark en Wonen in het Hof.

Bereikbaarheid
Wonen in een wijk met veel groen, die ook nog eens goed bereikbaar is? Veel slimmer krijg je het niet. Vanuit Culemborg ben je snel op de A2 en A15. Ga je liever met de trein? Vanaf station Culemborg sta je in 20 minuten op Utrecht Centraal en in een half uur ben je met de trein in Den Bosch.

Mobiliteit
Door te parkeren in de ‘hubs’ aan de rand van de wijk zijn de straten autoluw of zelfs autovrij. Dit vergroot niet alleen de veiligheid van de wijk, je krijgt er ook bijzonder veel ruimte en groen voor terug. In de hubs komen deelauto’s en bakfietsen. Makkelijk in gebruik, goed voor het milieu én de portemonnee.

Ruimte
Een toekomstgerichte wijk combineert wonen met andere functies, zoals natuur en ruimte om te ontmoeten, spelen en ontspannen. In Borg & Buiten is volop aandacht voor biodiversiteit, ecologie en klimaatadaptatie. We gaan slim om met ons ecosysteem, zodat we het sterker en toekomstbestendig maken.

Groen en water
Talloze onderzoeken laten zien dat veel groen en water in de omgeving de waarde van je huis vergroot. Wat dat betreft zit je in Borg & Buiten goed. Aan de ene kant het water van Lokkershoek, aan de andere kant het buitengebied. Met een directe verbinding loop je zo vanuit Borg & Buiten het buitengebied in. Bovendien meandert er straks een prachtig park dwars door de wijk.

Kenmerken
- Woonoppervlakte van circa 81 tot 133 m²
- Woningbreedte van 3,9 tot 6,0 meter
- Gasloze en energiezuinige woningen
- Inclusief zonnepanelen en verwarmingssysteem
- Berging in de achtertuin
- Hagen als erfafscheidingen

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 427.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  113 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  3 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Eengezinswoning

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape