Omschrijving

Wil jij jouw droomhuis bouwen op het Forteneiland in Parijsch, Culemborg? De verkoop is inmiddels gestart en inschrijving kan via de projectwebsite tot woensdag 29 juni 12.00 uur. Je vindt de locatie van de Fortenkavels op het Forteneiland tussen de straten ‘Torenfort’ en ‘Waaiersluis’ in Culemborg.

In de forten van de Hollandse Waterlinie komen geschiedenis, cultuur en natuur samen. In vroegere tijden boden deze robuuste bouwwerken, omgeven door water, bescherming tegen de vijand. Wie in deze tijd de lange bouwblokken van Forteneiland ziet met veel baksteen én water natuurlijk, begrijpt meteen waar de inspiratie vandaan komt! Op deze bijzondere locatie komen 15 kavels beschikbaar waarop je zelf je eigentijdse fort kunt bouwen.

Over de kavels
- 15 Fortenkavels op het Forteneiland
- De meeste kavels zijn gelegen aan het water
- Kavelgroottes 324 tot 855 m²
- Vanaf circa € 324.000,-

Samen dromen, samen wonen Altijd al gedroomd om samen met vrienden, familie of een goede kennis een woning te ontwerpen? Dat kan hier op het Forteneiland!

Er zijn twee kavels waar twee-onder-één-kapwoningen ontworpen kunnen worden, namelijk kavel 98 en 99.

Je ontwerpt samen met de architect de woning waarin jullie wensen samenkomen. Hoe leuk is dat?

Je kunt dit avontuur ook aan gaan met een onbekende. Meld je dan bij ons en wij kunnen jullie aan elkaar koppelen voor een kennismaking en de verdere plannen.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 494.190 v.o.n.

Overig

 • Plaats

  Culemborg

Huistype

 • Soort bouw

  Bouwgrond

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape