Omschrijving

Rijnvliet Oost fase 14; laatste beschikbare woningen

Goed nieuws; De omgevingsvergunning is reeds onherroepelijk en de start bouw is per juni 2023 aangevangen. Hierdoor heb je niet te maken met een lange geldigheidsduur van je hypotheekofferte, wat scheelt in de portemonnee. Daarbij komt kijken dat je óók nog in de mogelijkheid bent om de woning (deels) naar wens en smaak af te werken. E.e.a. zal afhankelijk zijn van de stand van de bouw(voorbereidingen). Naar verwachting wordt de eerste woning in Q3 2024 opgeleverd.

Zie jij jezelf ook wonen in deze unieke wijk? Heb jij interesse in één van de beschikbare woningtypes of ben je benieuwd wat Rijnvliet jou te bieden heeft? Wacht dan niet te lang, er zijn nog maar enkele woningen beschikbaar. Kijk op de projectwebsite voor de beschikbaarheid: www.thuisinrijnvliet.nl.

In Fase 14 komen in totaal 31 koopwoningen in diverse woningtypes. Het aanbod is zeer divers met hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap woningen en vrijstaande woningen. Ze bieden tal van opties en uitbreidingsmogelijkheden. Je kunt er dus helemaal jouw droomhuis van maken!

Tevens worden de woningen gebouwd volgens de laatste BENG-normen (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Alle woningen worden gasloos en daarnaast beschikken de woningen over hoog isolerende beglazing, vloerverwarming en zonnepanelen. Inderdaad, duurzaamheid en comfort gaan hand in hand in Rijnvliet.

Rijnvliet blijft enorm populair en is nog steeds in ontwikkeling mede dankzij vele betrokken bewoners. En aansprekend voorbeeld daarvan is het project: 'de eetbare woonwijk Rijnvliet' dat onlangs een internationale prijs in de wacht gesleept heeft. Een publieksjury van ruim duizend Europese burgers heeft de Innovation in Politics Awards 2021 toegekend aan Utrecht, in de categorie Ecologie. Een resultaat waar we trots op mogen zijn! Nog dit jaar wordt de aanleg van het voedselbos in de wijk afgerond.

Locatie
Westelijk van Utrecht ligt een unieke wijk waar je perfect kunt wonen, werken, ondernemen en recreëren. Dichtbij de stad wonen in een ruime woning in een groene en waterrijke omgeving. Je vindt in Rijnvliet, hét Nieuwe Tuindorp, eigenlijk alles wat je nodig hebt zoals een Kindcentrum, een groot sportpark met voetbal- en hockeyvelden, (overdekte) tennisbanen, een rugbyclub en een manege. Heel uitnodigend is de grote Strijkviertelplas met een fijn zwemstrand. In de nabijheid zijn ook het groene, uitgestrekte Máximapark, een ziekenhuis en uiteraard complete winkel- en leisure centra aanwezig. Echt bijzonder is de ‘Metaal Kathedraal’, een culturele broedplaats op het snijvlak van ecologie, kunst en samenleving. In Rijnvliet kun je dus in elk jaargetijde recreëren naar hartenlust.

Maar er is meer!
Je fietst vanuit de wijk in 20 minuten over de nieuwe Dafne Schippersbrug naar de binnenstad van Utrecht. Of je neemt de snelle HOV-verbinding die je zo in hartje stad brengt. Daar is elke dag veel te beleven voor alle leeftijden. Utrecht is niet alleen een stad voor vrijwel alle studies, maar ook zeer geliefd vanwege zijn fraaie oude centrum waar vele en bijzondere winkels te vinden zijn. Verder het geweldige Centraal Museum, de schouwburg en het indrukwekkende muziekcentrum Tivoli/Vredenburg. Misschien is vooral de gezellige atmosfeer van het Utrechtse centrum wel het meest aanlokkelijk. Heerlijk langs de mooie grachten slenteren of fietsen, en genieten van een terrasje of een van de vele restaurants.

Perfect gelegen Rijnvliet ligt zeer centraal in Nederland, waardoor alle grote steden heel goed bereikbaar zijn. In een paar minuten zit je op de A2 en de A12 naar Amsterdam, Den Bosch, Arnhem of Rotterdam/Den Haag!

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Koopsom

  van € 999.000 tot € 1.015.000 v.o.n.

 • Aantal bouwnummers

  31

 • Status

  Verkocht

Overig

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 127 m2 tot 199 m2

 • Perceeloppervlakte

  v.a. 131 m2 tot 489 m2

 • Inhoud

  v.a. 477 m3 tot 903 m3

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape