Omschrijving

***Nu in verkoop***

Penthouses Type S

Stap in de wereld van ongeëvenaarde luxe en exclusiviteit met dit adembenemende penthouse, gelegen op de 29e en 30e verdieping. Met een indrukwekkende woonoppervlakte van 244 m2, verdeeld over twee woonlagen, belichaamt dit penthouse het summum van comfort en stijl op grote hoogte.
Geniet van panoramische vergezichten over de stad (de Dom!) en de omgeving, omlijst door de unieke buitenruimten met weelderig groen, waarbij elke blik een meesterwerk van de natuur lijkt te zijn. Met een totaal van 36 m2 aan buitenruimten, waaronder terrassen die toegankelijk zijn vanuit zowel de eetkeuken als de royale living, wordt binnen en buiten naadloos met elkaar verbonden.

Verdieping 29
Je wordt verwelkomd in een oase van luxe, met een fijne hal, een royale garderobe, separaat toilet en loopt door naar de grote eetkeuken, perfect voor het ontvangen van gasten. De living baadt in natuurlijk licht en biedt een adembenemend uitzicht op het bruisende stadscentrum. Dit penthouse straalt comfort uit met extra hoge plafonds van circa 2,80 meter, vloerverwarming en -koeling voor het perfecte binnenklimaat, en een energielabel A+++ voor duurzaam wonen op zijn best.

Verdieping 30
Via de trap vanuit de living (optie tot realiseren van een lift) kom je op de 30e verdieping waar zich twee royale slaapkamers bevinden, onder andere de grote master bedroom met royale badkamer ensuite en ruimte voor een inloopkast. Beide slaapkamers hebben toegang tot hun eigen terras, waardoor je altijd kunt genieten van de frisse lucht en het groen. Een derde slaap/logeer- annex werkkamer heeft tevens toegang tot een van de terrassen. Een extra badkamer en separaat toilet maken het plaatje compleet. Dompel jezelf onder in de wereld van luxe, waar elk detail is doordacht en elke ruimte een statement van verfijning is.
Dit penthouse is niet zomaar een woning; het is een levensstijl die alleen de meest veeleisende en verfijnde kopers kunnen waarderen. De twee parkeerplaatsen in de ondergrondse garage (optioneel te huur) voegen extra gemak toe. Welkom thuis in de absolute top van exclusief wonen.

Meer over wonen in de Boeri-toren

Entree - lobby
De Boeri-toren heeft een eigen chique lobby die goed is beveiligd en met een persoonlijke key te openen. In de lobby bevinden zich de postbussen, de liften en het trappenhuis. In de lobby van de Boeri-toren bevindt zich tevens een huismeesterservice.

Parkeren Wonderwoods
De koper(s) van de Special M1 wordt, ten tijde van het ondertekenen van de koopovereenkomst de mogelijkheid geboden tot het huren van een of twee vaste parkeerplaatsen in parkeergarage Wonderwoods.

VVE en servicekosten
Voor de appartementen in de Boeri-toren wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere eigenaar van een appartement wordt automatisch en van rechtswege lid van deze vereniging.

Erfpacht
De erfpacht voor Wonderwoods is eeuwigdurend afgekocht.

De bouw van Wonderwoods is gestart in december 2020. De oplevering staat gepland in 2024.

Green at heart
Wonderwoods brengt een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, een mixed-use project met de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van 75 en 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom in de historische binnenstad van Utrecht. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0. Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 2.800.000 v.o.n.

 • Aanvaarding

  In overleg

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  244 m2

 • Inhoud

  778 m3

 • Aantal kamers

  5

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  2 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2022

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Isolatie

  Volledig geisoleerd

 • Verwarming

  Stadsverwarming, vloerverwarming geheel

 • Warm water

  Stadsverwarming

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape