Omschrijving

Wonderwoods wordt het icoon van het Beurskwartier, de nieuwe healthy urban woonwijk van Utrecht. Op maar twee minuten loopafstand van het Centraal Station en tien minuten van de binnenstad.

Wonderwoods is een ontwerp van architectenbureaus Stefano Boeri Architetti en MVSA Architects. De twee torens van ca. 73 en ca. 105 meter hoog vormen samen een verticaal bos met uitzicht op onder andere de Dom. Wonderwoods is meer dan enkel een gebouw, het zal een evenwicht creëren tussen de stedelijke omgeving en de natuur. Door flora en fauna terug in de stad te brengen, worden stadsbewoners aangemoedigd hun relatie met de natuur te herontdekken. En toekomstige generaties geïnspireerd om harmonieus met het groen samen te leven. Om gezond en gelukkig te zijn. Wij noemen dat de weg naar geluk 2.0. Wonen in Wonderwoods is je onderdompelen in de natuur, vol frisse lucht en een zee van daglicht. De natuur is hier overal aanwezig.

Indeling
Dit appartement is gelegen op de 22e verdieping van de fraaie Boeri Toren. Het royale appartement (circa 113 m²) beschikt over twee slaapkamers en twee heerlijke balkons, waarop je je begeeft tussen het groen. De ruime living met keuken heeft een aangrenzend balkon, dit is de perfecte plek om te entertainen of ontspannen. Speciaal voor Wonderwoods is de Wonderwoods Kitchen ontworpen. Een heerlijke woonkeuken met keuze uit diverse kleuren om het passend te maken naar jouw smaak.

Beide slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen en hebben allebei toegang tot het tweede balkon. De naastgelegen badkamer (The Lavatory) is voorzien van een ligbad, douche en wastafel. Net zoals bij de keuken heb je voor de badkamer keuze uit verschillende kleuren. Het separaat toilet en de ruime interne bergingsruimte met wasmachine aansluiting zijn via de hal te bereiken. In der ondergelegen verdiepingen van het gebouw zit ook nog een externe berging.

Faciliteiten & services
Op ca. 25 meter hoogte komt een dakpark met een loopbrug die de torens met elkaar verbindt. Op dit dakpark komt een restaurant met een groot terras. Ook de Education Hub, waar het unieke ecosysteem van Wonderwoods wordt uitgelegd, zal in het dakpark terug te vinden zijn.

In de ruime entree van het gebouw op de begane grond komt de huismeester. Verder vind je straks op de begane grond diverse commerciële ruimten. Op de eerste verdieping zal een sportschool gerealiseerd worden.

Parkeren
In de ondergelegen parkeergarage van Wonderwoods heb je de mogelijkheid om jouw auto te parkeren, daarnaast staan op ieder moment van de dag elektrische auto’s en -scooters klaar, gefaciliteerd door Hely. Ook (elektrische) fietsen en bakfietsen staan klaar voor gebruik in de mooi vormgegeven fietsenstalling in Wonderwoods.

Wonen in het groen
Wonderwoods brengt een nieuwe balans tussen natuur en technologie. Voor een leefomgeving waarin mensen, natuur en technologie samengaan, waar harmonie heerst. In het bruisende hart van Utrecht komt Wonderwoods, een mixed-use project met de twee groenste torens van Nederland waarin alle aspecten van het leven samen komen: wonen, werken, cultuur, vrije tijd, eten en drinken.

Bijzonderheden
- Gelegen in het nieuwe Beurskwartier
- Goed ingedeeld appartement van ca. 113 m²
- Twee slaapkamers
- Twee balkons waarin je je begeeft tussen het groen
- Parkeergarage in de onderbouw, appartement bereikbaar via lift
- Groenste toren van Nederland
- Diverse faciliteiten en services met o.a. een huismeester, dakpark met restaurant en gym
- De bouw is gestart in december 2020. De prognose oplevering staat gepland in 2024.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 850.000 v.o.n.

 • Aanvaarding

  In overleg

Overig

 • Plaats

  Utrecht

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  113 m2

 • Inhoud

  360 m3

 • Aantal kamers

  3

 • Aantal slaapkamers

  2

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Huistype

 • Bouwjaar

  2021

 • Soort bouw

  Appartement

Energieklasse

 • Isolatie

  Volledig geisoleerd

 • Verwarming

  Stadsverwarming, vloerverwarming geheel, warmte terugwininstallatie

 • Warm water

  Stadsverwarming

Lees meer

In de buurt

Toon mij
  Toon filters
    Geïnteresseerd in dit project?

   Geïnteresseerd in dit project?

   menu-shape