NVM makelaar Utrecht

Wat kost een huis verkopen?

Makelaar Utrecht

Ben je op zoek naar een goede NVM makelaar in Utrecht die je kan helpen bij de verkoop of aankoop van een woning? Dan ben je bij Brecheisen Makelaars op het juiste adres.

Als NVM makelaar in Utrecht begrijpen wij de lokale woningmarkt als geen ander. Met onze expertise, betrokkenheid en persoonlijke aanpak zorgen we ervoor dat de verkoop of aankoop van je woning een succes wordt. Lees verder en ontdek alle voordelen van een NVM-makelaar.

Wat is een NVM makelaar?

Een NVM makelaar is een makelaar die is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs, de grootste branchevereniging voor makelaars in Nederland. NVM makelaars voldoen aan strenge opleiding- en kwaliteitseisen. Door permanente scholing houden zij hun kennis up-to-date.

Bij Brecheisen Makelaars hechten we waarde aan de Erecode die opgesteld is door de NVM. In deze Erecode staat onder andere dat NVM-makelaars hun functie naar eer en geweten moeten uitoefenen. Ook zijn zij verplicht om over voldoende kennis te beschikken om jou optimaal van dienst te zijn.

Als je voor een NVM kantoor in Utrecht kiest, kies je dus voor een deskundigheid en kwaliteit.

Waarom een NVM makelaar?

Het kiezen voor een NVM kantoor heeft veel voordelen. Een van die voordelen is natuurlijk de bovengenoemde Erecode. Zo weet je zeker dat jouw NVM-makelaar betrouwbaar, transparant en integer is.

Daarnaast heeft een goede makelaar in Utrecht gegarandeerd kennis van zaken. Met verschillende diploma’s en certificaten op zak weet een NVM-makelaar tijdens een verkoop of aankoop waar hij het over heeft. Zo hoef jij je dus geen zorgen te maken over de juridische aspecten en documentatie die bij het (ver)kopen van een woning komen kijken.

Een andere reden waarom je kunt kiezen voor een NVM makelaar is de toegang tot diverse tools en een uitgebreide database. Met deze database kunnen onze makelaars nauwkeurig de waarde van een woning bepalen, zodat je een realistische verkoopprijs kunt verwachten. Daarnaast kunnen onze NVM-verkoopmakelaars jouw woning onder de aandacht brengen bij een breed netwerk van meer dan 3.500 aangesloten NVM makelaars. Dit vergroot de kans op een snelle en succesvolle verkoop.

Naast begeleiding bij aan- en verkoop kunnen onze NVM-makelaars je ook adviseren over het verduurzamen van je woning. Met hun kennis en ervaring informeren zij je over de mogelijkheden om je woning energiezuiniger te maken en de duurzaamheid te verbeteren.

Kosten NVM makelaar

Bij Brecheisen Makelaars vinden we het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over onze dienstverlening. Daarom bieden wij verschillende tarieven aan, zoals een tevredenheidscourtage, vaste courtage of een vast bedrag. Zo bepaal jij zelf wat het beste bij jou past. Bij ons kom je niet voor verrassingen te staan, omdat de kosten van onze dienstverlening vooraf duidelijk met je besproken worden.

Als NVM makelaar in Utrecht hanteren wij bij Brecheisen een transparante en eerlijke werkwijze. De kosten van onze dienstverlening worden vooraf duidelijk met je besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Meer lezen over kosten NVM makelaar

Enthousiast geworden?

Kies voor Brecheisen Makelaars, de NVM makelaar in Utrecht die jouw belangen voorop stelt en gaat voor het beste resultaat. Vul hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

menu-shape