Vacatures

Vacatures


Brecheisen heeft plek voor een marketing stagiair!

Ben jij soon to be legende op het gebied van marketing? Kan jij out of the box denken en wil je meebouwen aan de volgende generatie marketing concepten? Ben je ondernemend en neem je initiatief en ben je een snelle denker en doener? Dan hebben wij een stagePLEK voor jou!

Waar ga je dan mee aan de slag tijdens je stage marketing?

Goede vraag. Wij werken aan marketing automation, online vindbaarheid én conversie met maar één doel: meer verkopers aan ons verbinden. Want wij doen niets liever dan mensen hun oude plek te verkopen én een nieuwe plek te helpen vinden. Natuurlijk komt je ‘verslaving’ aan social media als Instagram en Snappchat van pas, maar het is wel fijn als je ook de ‘old school’ social media kanalen weet te bedienen. Want wij zijn actief op LinkedIn, Facebook, YouTube én Instagram. Daarom zoeken we een enthousiaste 2e-3e jaars HBO- of 4e jaars MBO-student die samen met ons marketingteam zaken voor elkaar krijgt. Je krijgt ondersteuning van het marketingteam waaronder twee externe consultants die samen met jou activiteiten/campagnes organiseren om Brecheisen én Geen plek zoals hier nóg succesvoller te maken. Eigen inbreng/ideeën zijn een must! Op deze wijze heb je de mogelijkheid om een eigen draai aan jouw stage te geven. Oh ja, het is handig als je zelfstandig werkt. 

Geen plek zoals hier?(!)

Ja geen plek om je marketingstage te lopen als hier! Je leert hier niet alleen heel veel. Zoals hard werken mét een glimlach, functioneren in een team, marketingactiviteiten succesvol maken én hoe het er aan toegaat in een dynamische markt als de woningen- en bedrijfsontroerendgoedmarkt. Maar je leert jezelf ook te ontwikkelen tot een uitgesproken adviserende en uitvoerende marketeer. Want jij zorgt voor resultaat en dat is waar het om gaat. “Geen plek zoals hier” is waar we bij Brecheisen voor staan. Collega’s en klanten verrassen, verwachtingen overtreffen. Het zit hem dan in de kleine én grote dingen. En bovenal samenwerken voor de beste resultaten voor onze klanten die hun plek verlaten én een nieuwe plek betrekken. Fantastisch…! Daar wil jij toch ook onderdeel van zijn?

Wanneer is die stage dan?

Er zijn 2 opties:
  1. Zit in de zomer niet stil én blijf jezelf ontwikkelen tijdens een zomerstage. Start mogelijk vanaf mei/juni tot en met augstus 2018
  2. Startdatum 1 september 2018 – tot en met 31 januari 2019.
Zie jij jezelf als een van onze marketingtoppers en wil je weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem contact met ons op via Utrecht@brecheisen.nl    

Brecheisen Makelaars is op korte termijn op zoek naar een (Gecertificeerd) Makelaar voor haar vestiging in Houten.

Wordt Brecheisen jouw nieuwe werkplek? 
Brecheisen heeft plek voor een (gecertifieerd) makelaar!
Als Makelaar ben je actief op de woningmarkt en is netwerken je tweede natuur.
Je adviseert eigenaren en kopers van woningen en begeleid hen op een professionele wijze.

Wie wij zijn?
Brecheisen Makelaars is een toonaangevende makelaar in de regio Utrecht.
Met kantoren Utrecht, Houten, Vleuten/De Meern, Amersfoort en nog even en dan zijn we ook gevestigd in Leidsche Rijn Centrum zijn wij erg actief in de woningmakelaardij, de bedrijfsmakelaardij en de financiële dienstverlening.

Door sterke en aanhoudende groei binnen onze vestiging in Houten, zijn wij op zoek naar een collega met passie om samen met ons een toonaangevende speler te zijn en te blijven in de regio.

Ons wensenlijstje: 

  • (Gecertificeerd) WoningMakelaar;
  • K-RMT registratie is een vereiste;
  • Commercieel, creatief en representatief;
  • Zelfstandig, collegiaal en besluitvaardig;
  • Communicatief vaardig;
  • Ondernemersinstelling;

Wij bieden jou: 

  • GEEN PLEK ZOALS HIER, een ontzettend leuk en gemotiveerd team en nog heel veel meer. 

Interesse?
Mail je CV mét motivatie naar Monique van Bentum – houten@brecheisen.nl.