Vacatures

Vacatures


Marketingcommunicatie-medewerker plek

Zoek jij een gave nieuwe uitdaging als marketingcommunicatie-medewerker? Een rol met veel uitdagingen en balletjes die je hoog mag houden? Vind jij het te gek om het spel te spelen van:

 • Meer engagement en volgers op social media?
 • Met social media promoties net meer spin off creëren?
 • Te gekke wooninspiratiemails maken om onze potentiële klanten te inspireren over alles rondom hun plek?
 • Creatieve maar doelgerichte vindbare webteksten maken?
 • Meer mensen in de marketingtrechter krijgen?
Dan hebben wij dé ideale marketingcommunicatie-PLEK voor jou. 

Ben jij dit in 4 bullet points?

 • Je vertelt en schrijft graag verhalen #storytelling.
 • Je hebt een lichte social media verslaving. Instagram, LinkedIn, Facebook en Snapp hebben weinig geheimen voor je.
 • Je ben creatief maar geniet ook van resultaat bereiken.
 • Je bent een echte aanpakker.

Wil jij bijdragen aan onze ambitie?

We willen dé ‘go to’ plek zijn voor huiseigenaren die hun plek willen verkopen. Want wij doen niets liever dan mensen helpen hun oude plek te verkopen én een nieuwe plek te vinden. En daar willen we jouw skills bij inzetten! 

Wat zoeken wij dan?

Een ervaren marketingcommunicatie-medewerker die zelfstandig kan werken. Een snelle en accurate werker. Die zelf taken oppakt en uitvoert. Je denkt mee en werkt mee aan verbeteringen om ons merk nog sterker in de markt te zetten. En marketingleads te werven. Kortom, je wordt dé marketingcommunicatie-medewerker van Brecheisen en dat betekent dat je veel balletjes hoog houdt én hier van geniet. Natuurlijk horen we graag je te gek gave ideeën, en hierin denken we graag mee. Oké, niet alles in deze vacature moet nieuw voor je zijn, maar je mag best wat ontwikkelpunten met je meebrengen. Het allerbelangrijkste voor ons? 

 • Creatief en succesvol op social media
 • Goed met (online)teksten
 • Nieuwsgierig en leergierig

Wij bieden

Een fijne werkplek in hartje Utrecht. Een laptop. Een gezellig team. Een marktconform salaris. En bovenal een rol met veel uitdagingen. Lijkt dit je wat? Stuur dan jouw motivatie in een unieke social media post (tekst + beeld) en jouw CV naar marendsen@brecheisen.nl.

Beste recruiter, we snappen je enthousiasme, maar we stellen je acquisitie niet op prijs. 


Brecheisen heeft plek voor een marketing stagiair!

Ben jij soon to be legende op het gebied van marketing? Kan jij out of the box denken en wil je meebouwen aan de volgende generatie marketing concepten? Ben je ondernemend en neem je initiatief en ben je een snelle denker en doener? Dan hebben wij een stagePLEK voor jou!

Waar ga je dan mee aan de slag tijdens je stage marketing?

Goede vraag. Wij werken aan marketing automation, online vindbaarheid én conversie met maar één doel: meer verkopers aan ons verbinden. Want wij doen niets liever dan mensen hun oude plek te verkopen én een nieuwe plek te helpen vinden. Natuurlijk komt je ‘verslaving’ aan social media als Instagram en Snappchat van pas, maar het is wel fijn als je ook de ‘old school’ social media kanalen weet te bedienen. Want wij zijn actief op LinkedIn, Facebook, YouTube én Instagram. Daarom zoeken we een enthousiaste 2e-3e jaars HBO- of 4e jaars MBO-student die samen met ons marketingteam zaken voor elkaar krijgt. Je krijgt ondersteuning van het marketingteam waaronder twee externe consultants die samen met jou activiteiten/campagnes organiseren om Brecheisen én Geen plek zoals hier nóg succesvoller te maken. Eigen inbreng/ideeën zijn een must! Op deze wijze heb je de mogelijkheid om een eigen draai aan jouw stage te geven. Oh ja, het is handig als je zelfstandig werkt. 

Geen plek zoals hier?(!)

Ja geen plek om je marketingstage te lopen als hier! Je leert hier niet alleen heel veel. Zoals hard werken mét een glimlach, functioneren in een team, marketingactiviteiten succesvol maken én hoe het er aan toegaat in een dynamische markt als de woningen- en bedrijfsonroerendgoedmarkt. Maar je leert jezelf ook te ontwikkelen tot een uitgesproken adviserende en uitvoerende marketeer. Want jij zorgt voor resultaat en dat is waar het om gaat. “Geen plek zoals hier” is waar we bij Brecheisen voor staan. Collega’s en klanten verrassen, verwachtingen overtreffen. Het zit hem dan in de kleine én grote dingen. En bovenal samenwerken voor de beste resultaten voor onze klanten die hun plek verlaten én een nieuwe plek betrekken. Fantastisch…! Daar wil jij toch ook onderdeel van zijn?

Wanneer is die stage dan?

 1. Startdatum januari 2019 – tot en met juni 2019.
Zie jij jezelf als een van onze marketingtoppers en wil je weten wat wij nog meer te bieden hebben? Neem contact met ons op via Utrecht@brecheisen.nl