Laatste nieuws

Kom 17 Januari naar de Winter Informatiemarkt

Op donderdag 17 januari ben je tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op de Winter Informatiemarkt in het Atelier Parijsch. We vertellen je graag meer over de woningen die nu in verkoop zijn én over de aankomende projecten.

Mijn eerste koophuis. Waar moet ik beginnen?

Het kopen van een woning is een spannend gebeurtenis. Extra spannend als je niet weet wat je kunt verwachten omdat het je eerste koophuis is. Waar moet ik beginnen? Hoe weet ik hoeveel ik kan lenen? Wie kan ik vragen om advies?

Ga jij ook verhuizen deze zomer?

Heb je vakantieplannen? Of gebruik je deze zomer om op zoek te gaan naar je nieuwe droom plek? De cijfers liegen er niet om. 1,5 miljoen mensen verhuizen per jaar waarvan het merendeel dit in de zomer doet.

Leegstand

Voor ieders gevoel gaat het goed in de vastgoedmarkt. Huizenprijzen zijn toren hoog en omloopsnelheden van verkopen in de randstad zijn zelden zo laag geweest. Er is een woningtekort. Toch staat er tussen de 45 en 70 miljoen vierkante meter leeg in het niet-woningsegment.

De nieuwe woningmarktrapportage

We zijn alweer 4 maanden verder in het nieuwe jaar. Elk kwartaal brengt Brecheisen een woningrapportage uit waarin de marktcijfers per postcodegebied zijn gebundeld en geanalyseerd.

Open huizen dag 7 april 2018

Een kleine 85.000 mensen bezochten de 12.000 huizen die meededen aan de open huizendag. Ook in Utrecht, Vleuten, Houten, Amersfoort en Leidsche Rijn werden huizen opengesteld voor geïnteresseerden.

NVM OPEN HUIZEN ROUTE.

Aanstaande zaterdag is het tijd voor de NVM Open Huizen Route. Dit evenement wordt elk jaar 2 keer grootschalig georganiseerd door de NVM. Brecheisen Makelaars doet elk half jaar mee met dit evenement en geeft verkopers in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, Houten en Amersfoort de gelegenheid om hun huis op deze dag open te stellen voor woningzoekende.

De zon begint te schijnen

Het aantal koude, sombere dagen begint af te nemen hetgeen plaats maakt voor mooier weer. De terrassen in Utrecht, Vleuten, Leidsche Rijn, Amersfoort en Houten zitten vol, de jas blijft aan, overmoedig moeten we niet worden. Leuk? Het is vooral bevorderlijk voor de verkoop van uw huis.

Een nieuw stadsdeel

Steen voor steen ontstaat een sfeervolle plek in een bijzonder stukje Utrecht" Hetgeen de website van het nieuwe stadsdeel opent. De grootste nieuwbouwlocatie van Nederland.

Verduurzaming wederom in de spotlights

Het klimaatakkoord van Parijs brengt een forse verduurzamingscasus voor de bestaande bouw met zich mee. Bernard Wienstjes, voorzitter van de bouwagenda is een samenwerkingsverband aangegaan met de overheid, marktpartijen en kennisinstellingen om de Nederlandse bouw een groene kleur te geven.