Laatste nieuws

Hoera! Geslaagd!

Na 1 juli 2021 gelden er voor taxateurs extra strenge eisen. Jerry, van onze vestiging Vleuten, heeft reeds het examen Nieuw Model Taxatierapport NRVT (Nederlands Register Vastgoed Taxateurs) 2021 behaald. Hiermee kunnen wij een (NWWI) gevalideerd taxatierapport opmaken van uw woning. Deze rapporten zijn uitgebreider en verduurzaming en de bouwkundige staat worden hier meer in toegelicht. Voor taxaties kunt u nog steeds bij Brecheisen Makelaars terecht.

Vanaf 2021 geen overdrachtsbelasting voor starters

Starters en (jonge) doorstromers van 18 tot 35 jaar kunnen vanaf 1 januari 2021 bij aankoop van een woning (en aanhorigheden bij die woning) eenmalig gebruik maken van de vrijstelling overdrachtsbelasting als zij de woning zelf gaan bewonen.

Prijsuitreiking 1-jarig bestaan Brecheisen Leidsche Rijn

Vestigingsdirecteur Thijs Stooker heeft een draai aan het rad gegeven en zo de 3 winnende lotnummers bepaald. Steven, Mirjam en Mariska, van harte gefeliciteerd met jullie prijs: Een Welness arrangement, een overnachting duizend en één nacht en een gastronomisch droomweekend. Geniet er van!

Brecheisen vestiging Leidsche Rijn viert 1 jarig bestaan.

Onze vestiging in Leidsche Rijn bestaat 1 jaar. Dat hebben we gevierd op donderdag 7 november met onze klanten, collega's en medewerkers. We kunnen terugkijken op een succesvol jaar waarin we veel mensenhebben kunnen helpen met de verkoop van hun woning of het vinden van een nieuwe plek. We bedanken iedereen voor zijn/haar aanwezigheid en voor de prettige samenwerking.

Marcel Arendsen geeft zijn visie op de woningmarkt bij Unieuws RTV Utrecht

Algemeen directeur Marcel Arendsen was donderdag 11 juli te gast bij UNieuws op RTV Utrecht. Daarin geeft hij zijn visie op de lastige woningmarkt in Utrecht en omstreken. Wat maakt die markt nou zo moeilijk? Blijft de krapte toenemen of komt er snel verlichting? Wat zijn de ontwikkelingen op het gebied van nieuwbouw? Kijk hieronder het hele fragment terug.

Vacature: commercieel medewerker binnendienst

Brecheisen Makelaars is een toonaangevende makelaar in de regio Utrecht met kantoren in Utrecht, Houten, Vleuten / De Meern, Amersfoort. Wij zijn actief in bedrijfsmakelaardij, woningmakelaardij en financiële dienstverlening. Als lid van de Independent Brokers Group (IBG) zijn wij een landelijke speler in de economisch sterke gebieden.

Ontdek Parijsch tijdens de Parijsch Experience op 25 mei!

Parijsch groeit. Steeds meer buurten verschijnen en nieuwe bewoners maken er hun thuis. Ben je benieuwd naar komende bouwprojecten? Je bent van harte welkom op de Parijsch Lente Experience op zaterdag 25 mei. Een middag met tips over duurzaam wonen en leuke workshops voor iedereen!

Koningsdag komt eraan. Opruimen!

Koningsdag komt er aan! De perfecte tijd om eens lekker door je woning te gaan. Wat kan er allemaal weg? Het speelgoed waar je kids al lang niet meer mee spelen. Een stapel boeken uit de overvolle boekenkast. Je CD en DVD-collectie? Kleding, schoenen en toch ook maar die leuke vaasjes die al een jaar ongebruikt in de kast staan.

In verkoop De Schatkamer

De verkoop van 29 appartementen in het kleinschalige appartementengebouw De Schatkamer is in volle gang, 50% is inmiddels verkocht en in de zomer zal er gestart worden met de bouw!

NVM Open Huizen Dag 30 maart

Het Wetering Eiland is volop in aanbouw. Fase 1 van het eiland wordt al een tijdje bewoond en momenteel zijn we druk bezig met de bouw van fase 2. Nieuwsgierig?

Kom 17 Januari naar de Winter Informatiemarkt

Op donderdag 17 januari ben je tussen 19.00 en 20.00 uur van harte welkom op de Winter Informatiemarkt in het Atelier Parijsch. We vertellen je graag meer over de woningen die nu in verkoop zijn én over de aankomende projecten.