Paardenhoeve Verkocht

3992 PK, Houten
van € 282.500,- tot € 435.000,- v.o.n.

Beschrijving

IN VERKOOP | Er zijn nog een aantal bouwnummers over. Neem contact met ons op voor een bezichtiging.

LET OP: De koopsommen zijn kosten koper en betreft een bieden vanaf prijs!

---

Aan de Paardenhoeve in Houten tref je het bijzondere appartementencomplex De Hoeve. Een complex met 10 luxe en zeer lichte appartementen op een mooie plek. Hier wordt wonen genieten, dankzij de riante leefruimtes, zowel binnen als buiten en alle voorzieningen die op loopafstand te bereiken zijn. En het leuke is: De appartementen zijn al opgeleverd! Dat biedt een unieke mogelijkheid om snel te wonen met alle gemakken en comfort wat nieuwbouw te bieden heeft.

WONINGAANBOD
Paardenhoeve telt in totaal vier woonlagen, waarvan de begane grond bestemd is voor commerciële ruimten. De eerste en tweede verdieping bevatten beide een viertal 3-kamer appartementen. Op de derde (bovenste) verdieping tref je een 3-kamer appartement en een 2-kamer appartement. Ieder appartement heeft een prachtig balkon met een brede schuifdeur en het grootste appartement op de derde verdieping heeft een zeer riant dakterras.

VOORZIENINGEN
Alle appartementen zijn voorzien van een moderne badkamer en vloerverwarming & -koeling door het hele appartement. Het gebouw is voorzien van een privé fietsenstalling voor de bewoners en heeft uiteraard een lift. Bij de entree bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau met intercom. Voor het appartementencomplex zijn veel openbare parkeerplaatsen aanwezig.

DUURZAAMHEID
Duurzaamheid staat voorop bij De Hoeve. Wonen met gas is verleden tijd, want deze appartementen zijn geheel gasloos. Ieder appartement is All Electric, heeft dubbel glas, is voorzien van een warmtepomp en ventilatie met warmte terugwin-unit en voorzien van een A-label. Kortom: Klaar voor de toekomst!

LOCATIE
Jij hebt de mogelijkheid om deel uit te maken van deze bruisende woonomgeving. Wonen en werken komen samen en zo is er altijd leven op straat. Boodschappen nodig, shoppen of lekker een hapje of drankje doen? Dan loop je in 5 minuten naar het centrum van Houten, Het Rond. Of pak een terrasje in het gezellige Oude Dorp. Binnen Houten kun je alles lekker op de fiets doen, want Houten is dé fietsstad van Nederland. Ook stap je zo op de trein, waarmee je in 10 minuten op Utrecht Centraal staat en met de auto zit je binnen een kwartiertje op de A27 en de A12.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 70-115 m²
Lees meer