Het Hof van Jutphaas Verkocht

3431 EC, Nieuwegein Project website
van € 292.000,- tot € 322.500,- v.o.n.

Beschrijving

***IN VERKOOP***

Het Hof van Jutphaas

U kunt zich nog inschrijven voor de reservelijst.

PROJECT

De afgelopen maanden is hard gewerkt aan het verkoop gereed maken van de 12 woningen aan het Hof van Jutphaas. Er is uiteindelijk een keuze gemaakt inzake duurzaamheid.
We hebben besloten om de woningen nu al te laten voldoen aan eisen die pas gesteld worden in 2020, namelijk het bouwen van 12 energie neutrale woningen, zogenaamde NUL op de Meter woningen.

HOF OPZET
De woningen in 2 lagen zijn in de vorm van een molenwiek verdeeld over 4 blokjes gesitueerd aan een gemeenschappelijk hofje. Dit hofje biedt veiligheid, rust en een uitgelezen mogelijkheid voor sociale contacten met mede bewoners.
De woningen in twee lagen hebben een gebruiksoppervlak vanaf ca. 90 m2 en bieden meerdere doelgroepen de mogelijkheid om plezierig te wonen in het oude Jutphaas.

LOCATIE
Het Hof van Jutphaas is een kleinschalige herontwikkeling van 12 grondgebonden woningen in het oorspronkelijke oude deel van Nieuwegein destijds Jutphaas geheten, vlakbij de Nedereindseweg, het daaraan gelegen park Kokke Bogaard en ligt op loopafstand van vele voorzieningen in de wijk.

PLANNING
Het buurtcentrum zal rond maart 2018 worden verplaatst waarna met de nieuwbouw kan worden gestart zodat vanaf eind 2018 de woningen gereed kunnen zijn voor de nieuwe bewoners.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 97-107 m²
Perceeloppervlakte 71-110 m²
Inhoud 73-91 m³
Lees meer