+1

Parijsch: Forteneiland Oost - Volume II Verkocht

4106, Culemborg Project website
€ 613.207,- v.o.n.

Beschrijving

Bouw is reeds aangevangen en naar verwachting worden de woningen medio 2021 opgeleverd.
* Nog slechts 1 woning beschikbaar; bouwnummer 61

Forteneiland Oost wordt een heel gevarieerd buurtje in Parijsch, Culemborg. Geen straatje is hetzelfde en het uitzicht is altijd anders. Met de stoere, robuuste architectuur knipogen we naar het rijke fortenverleden van de Hollandse Waterlinie. Forteneiland accentueert de natuur en het avontuurlijke
karakter van Parijsch. Er is veel groene ruimte tussen de huizen en de buurt wordt omringd door water.
De 12 inspirerende twee-onder-één-kapwoningen van Volume II liggen op de mooiste plekjes in Forteneiland-Oost. Het comfort van grote en brede kavels. Speelse plattegronden en de inspiratie van een interieurarchitect. En, helemaal naar eigen wens te maken.

Forteneiland Volume II bestaat uit 4 woningtypes. Ieder woningtype heeft iets bijzonders. Wat dacht je van een L-vormige woning, een ‘torentje’ of een ongekend brede woning? Bij alle woningen zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een aanbouw aan de achterzijde, een erker aan de voorkant, een grote leefkeuken aan de voor- of achterzijde, een extra grote badkamer, walk-in closet, een masterbedroom met badkamer en suite op de zolderverdieping en/of het toevoegen van een slaap- en badkamer op de begane grond. Dit is slechts een greep uit de vele mogelijkheden van de tweekappers in Forteneiland Oost volume II.

Volume II is nu in verkoop. Interesse?
Meld je aan op de website van forteneiland of neem contact op met de makelaars.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 190 m²
Datums
Start bouw maandag 17 augustus 2020
Lees meer