De Kiem van Houten | Fase 2C

3994 NX, Houten Project website
van € 434.500,- tot € 775.000,- v.o.n.

Beschrijving

De laatste fase van De Kiem van Houten ontkiemt zich...

Op donderdag 14 oktober is de verkoop van de 10 eerste woningen van De Kiem van Houten Fase 2C gestart. De 4 patiowoningen en 6 hoek- en tussenwoningen zijn als eerste in de verkoop gegaan. De inschrijving is inmiddels gesloten. De verkoop van de 24 allerlaatste woningen van De Kiem van Houten en fase 2C, de 12 twee-onder-één-kapwoningen en 12 drie-onder-één-kapwoningen, start naar verwachting rond het einde van het jaar. Heb je interesse in deze woningen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte!

Voor ieder wat wils! De woningen in De Kiem van Houten hebben een fantastische locatie vlakbij de Oosterlaakplas, de Rietplas en alle dagelijkse voorzieningen binnen handbereik.

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Wie met het openbaar vervoer reist, valt met zijn neus in de boter. Castellum heeft namelijk – net als winkelcentrum Het Rond - een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Bewegen begint eigenlijk al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. Op steenworp afstand kan je volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. En het blijft qua sport niet bij voetbal, tennis en hockey alleen; er is nog veel meer keuze op sportgebied. Voor theater- en bioscoopbezoek ben je aan het goede adres in Aan de Slinger.

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Zo zijn er diverse speelplekken dichtbij. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar ‘de grote stad’? Dan is het gezellige Utrecht vlakbij om te shoppen, een hapje te eten, uit te gaan en cultuur op te snuiven. In Houten ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan neem je al gauw de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2 - A27 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk thuiskomen!
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 106-167 m²
Perceeloppervlakte 119-305 m²
Inhoud 371-585 m³
Datums
Start bouw donderdag 14 april 2022
Start oplevering woensdag 16 augustus 2023
Lees meer

Woningtypes