Hof van Houten 2 Verkocht

3993 AW, Houten Project website
van € 295.000,- tot € 469.000,- v.o.n.

Beschrijving

*** LAATSTE KANS - Hof van Houten 2 ***

Aan De Haag in Houten verrijst Hof van Houten fase 2. Een bijzondere appartementenvilla met 10 riante appartementen op een heerlijke plek. Hier wordt wonen genieten, dankzij veel leefruimte binnen en buiten, een geweldig uitzicht en alle voorzieningen op loopafstand. Wat eens een kantoorgebouw was, wordt straks een moderne en duurzame woonvilla voorzien van alle luxe, comfort en gemak.

Van origine heeft het gebouw al een stijlvolle uitstraling. Het heeft speelse verspringingen en op meerdere plekken reeds bestaande dakterrassen. Deze buitenruimten worden aangevuld met meerdere grote balkons waar voldoende
gelegenheid is om ruim rondom een tuintafel te genieten van het weer en deze mooie plek. De grote samengestelde kap
op het gebouw benadrukt het stijlvolle architectuurbeeld.

SPEELSE TOEVOEGINGEN
De appartementenvilla wordt voorzien van wit stucwerk in combinatie met een donkerrode baksteen en afgewisseld met horizontale ranke houtelementen. De oude kunststof kozijnen worden vervangen door nieuw te plaatsen kozijnen in een antracietkleur. Er worden grote raampartijen en openslaande deuren toegevoegd die zorgen voor licht en ruimte. De huidige loopbrug over de weg, de verbinding tussen de twee kantoren, wordt geheel verwijderd.

Hof van Houten ligt aan de rand van Houten. Het gebouw staat op een riant perceel, met rondom een fraaie tuin. Vanaf de verdiepingen kunt u kilometers ver wegkijken over landerijen en het natuurgebied, waar nog reeën en wilde vogels leven. Het is een sfeervolle woonomgeving met veel groen.

BUITEN WONEN
Bij het ontwerp is het uitgangspunt geweest om grote buitenruimten te creëren met volop privacy. Met een eigen terras, balkon of dakterras waar tuinmeubelen gemakkelijk kunnen staan en waar u met vrienden of familie ongedwongen kunt genieten van de zon en de fraaie omgeving. Met zo’n groot balkon wordt de buitenruimte echt een onderdeel van uw woonplezier.

Hof van Houten telt drie woonlagen met elk drie of vier ruime driekamerappartementen. Ieder appartement heeft een privé berging op de begane grond. Tevens heeft ieder appartement een privé parkeerplaats. Voor de bezoeker zijn er ca. 10 extra parkeerplaatsen. Uiteraard is het gebouw voorzien van een lift en intercomtelefoon waarmee de centrale deur bediend kan worden. Bij de entree bevinden zich de brievenbussen en het bellentableau.

Omgeving
Het leven is goed in de gemeente Houten. De stad telt telt bijna 50.000 inwoners en is rijk aan winkels, scholen, sportclubs
en culturele voorzieningen. Houten is makkelijk bereikbaar vanaf de A12 en A27 en in de omgeving vindt u diverse landgoederen, rivier de Lek en tal van recreatieve mogelijkheden.

ALLES DICHTBIJ
Hof van Houten is gelegen vlakbij de rondweg, in een bestaande woonwijk met volwassen groen. U woont aan de rand van de stad, maar op korte afstand vindt u winkelcentrum Het Rond met ruim 140 winkels, drie supermarkten, restaurants, theater en een bioscoop. In Het Rond is ook het NS Station vanwaar u met de bus of de trein binnen een kwartier in hartje Utrecht staat met al haar voorzieningen.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Inhoud 87-162 m³
Lees meer