De Kiem van Houten | Fase 2 Zes Exclusieve villa's Verkocht

3994 NX, Houten
van € 1.005.000,- tot € 1.250.000,- v.o.n.

Beschrijving

INSCHRIJVING GESTART!

Het is zover! De 6 exclusieve villa's in de Fase 2A van De Kiem van Houten gaan in verkoop. Vanaf woensdag 16 december 12:00 uur is het mogelijk om je digitale inschrijving op deze woningen in te dienen. Je interesse kenbaar maken en digitaal inschrijven is mogelijk middels jouw persoonlijke account, welke is aan te maken op de projectwebsite (dekiemvanhouten.nl). inschrijven is mogelijk tot en met woensdag 6 januari 12:00 uur.

---

Wonen in één van de vrijstaande villa’s in De Kiem van Houten voelt als pure luxe. De in de karakteristieke jaren ’30 stijl ontworpen Parkvilla en Tuinvilla’s, met vrij uitzicht op de Vijfwal, zijn allemaal in een modern jasje gestoken. Het gebruik van de beste materialen, de architectonische details, het hoogwaardige afwerkingsniveau en de vele mogelijkheden voor eigen inbreng, maken de keuze voor een Parkvilla of een Tuinvilla eenvoudig. De vele voorzieningen op het gebied van duurzaamheid completeren het totaalplaatje. Dat is pas wonen ‘in luxe’!

Op een paar minuten fietsen van De Kiem van Houten ligt Castellum; Houtens jongste winkelcentrum met supermarkten en een diversiteit aan winkels. Wie met het openbaar vervoer reist, valt met zijn neus in de boter. Castellum heeft namelijk – net als winkelcentrum Het Rond - een NS-station én een groot fietstransferium. In Houten hoef je je niet te vervelen; er is veel te bewegen en te beleven. Bewegen begint eigenlijk al bij de voordeur, want Sportparcours De Vijfwal loopt vlak langs De Kiem van Houten. Op steenworp afstand kan je volop genieten van waterplezier in, aan en op de Rietplas en de Oosterlaakplas. Het scala aan sport- en vrijetijdsfaciliteiten is bijzonder breed. En het blijft qua sport niet bij voetbal, tennis en hockey alleen; er is nog veel meer keuze op sportgebied. Voor theater- en bioscoopbezoek ben je aan het goede adres in Aan de Slinger.

In Houten is er voor iedereen volop keuze en voor ieder wat wils. Ook voor de kinderen, die vlak bij huis naar hartenlust kunnen buitenspelen. Zo zijn er diverse speelplekken dichtbij. Iets verderop, in Speelbos Nieuw Wulven, is het heerlijk toeven voor de hele familie. Wil je naar ‘de grote stad’? Dan is het gezellige Utrecht vlakbij om te shoppen, een hapje te eten, uit te gaan en cultuur op te snuiven. In Houten ligt alles op steenworp afstand. Moet je in Houten zijn, dan neem je al gauw de fiets. Ga je het dorp uit, dan bereik je via de Rondweg moeiteloos alle windstreken via de snelwegen A2 - A27 en A12. Reis je liever met het openbaar vervoer? In Houten stap je eenvoudig op de trein of bus. Daarna is het weer heerlijk
thuiskomen!

Indicatieve verkoopprijzen voor deze Nul-Op-de-Meter woningen inclusief luxe keuken en 2 compleet ingerichte badkamers zijn vanaf ca. € 1.000.000,- v.o.n.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 188-224 m²
Perceeloppervlakte 441-717 m²
Inhoud 564-672 m³
Lees meer