Your Urban Space Verhuur - Monnetlaan Project is gerealiseerd.

3527 GM, Utrecht Project website
van € 910,- tot € 995,- /mnd

Beschrijving

***Laatste kans***

Nog een klein aantal appartementen beschikbaar.

De huurappartementen in Your Urban Space zijn populair. De appartementen aan de Auriollaan en de Marshalllaan zijn in een sneltreinvaart verhuurd.
Maar gelukkig hebben we nog één maal nieuw aanbod, nu aan de Monnetlaan.

Vanaf dinsdag 5 december in verhuur: Monnetlaan
In dit gebouw heb je keuze uit 3-kamerappartementen op de begane grond met een voor- en achtertuin en riante 3-kamerappartementen met een balkon op de verdiepingen. Ieder appartement wordt verhuurd inclusief een luxe laminaat vloer. Het delen van een appartement is ook hier weer mogelijk.

Wees er snel bij!

Huurprijzen van € 940,- tot € 995,-

Om je in te schrijven voor een woning, moet je een compleet dossier aanleveren bij Brecheisen Makelaars. De volgende stukken hebben we nodig:

Kopie geldig legitimatiebewijs
Uittreksel Basisregistratie Personen
Originele verklaring van de verhuurder / beheerder / eigenaar / hypotheekhouder van je huidige woning met bevestiging van goed betalingsgedrag.
Indien je huidige koopwoning is verkocht een kopie van de (voorlopige) verkoopakte.
Originele werkgeversverklaring(en)
3x kopie meest recente salarisstrook van aanvrager
3x kopie bankafschrift met vermelding laatste 3 salarisstortingen

Elk appartement heeft een eigen tuin (voor en achter) of balkon. En in de gezamenlijke binnentuin is het ook heerlijk toeven. Hier vind je altijd een plek in de zon, kun je gezellig bijkletsen met de buren en kunnen kinderen veilig spelen. Je fiets kun je kwijt in de gezamenlijke fietsberging.

Een tuin op hoogte
Met een balkon kun je meer dan je denkt. Zelfs met weinig ruimte kun je al moestuinieren en genieten van groen. Al eens gedacht aan verticaal tuinieren? Laat tuinplanten in de hoogte groeien in een klimplantenrek of plaats een oude pallet rechtop. Met wat planten, lekkere kussens en vrolijke potten creëer je al snel een knusse buitenplaats.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 57-77 m²
Inhoud 163-220 m³
Lees meer