Parijsch: Wetering Eiland II Project is gerealiseerd.

4105 RG, Culemborg
€ 577.500,- v.o.n.

Beschrijving

Wetering Eiland
• Tweekappers en vrijstaande woningen.
• Vanaf € 442.183,- vrij op naam.
• Woonoppervlakte 172m2 tot 199m2.

De luxe villa’s hebben circa 200m2 woonoppervlakte en zijn er vanaf € 572.315,- vrij op naam.

Intiem, waterrijk en klassiek. Zo kenmerkt Wetering Eiland zich. Het merendeel van de luxe woningen heeft achtertuinen aan de wateroever. In het hart van het eiland vind je een prachtig park dat via een bruggetje met het oeverpark op het ‘vaste’ land verbonden is. De buurt heeft een dorps karakter met verrassende uitzichten. Kinderen kunnen via een spannende verbinding het water over naar het naastgelegen wijkpark. Ook is er speelruimte op het eiland zelf. Deze eerste fase van Wetering Eiland is volop in aanbouw. Dit betekent dat je hier al snel kunt wonen. Ook met de tweede fase wordt snel gestart met de bouw, namelijk in oktober 2018. Hier kun je halverwege 2019 in de nieuwe woning wonen. We bieden in Wetering Eiland dus woningen die je nog dit jaar kunt bewonen. Maar als je liever nog een jaartje wacht, kan dat ook. Informeer naar de mogelijkheden en de bouw bij de makelaars.

Neem contact op met de makelaars voor meer informatie.
Ook kan je daar de verkoopdocumentatie opvragen.

Van Kessel Kroezen
Varkensmarkt 3, 4101 CK Culemborg
E-mailadres: info@vankesselkroezen.nl
Telefoonnummer: 0345 – 522 522

Weeda en Jellema
Zuiderwal 42, 4101 EK Culemborg
E-mailadres: info@w-j.nl
Telefoonnummer: 0345 – 516 666

Brecheisen
Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht
E-mailadres: nieuwbouw@brecheisen.nl
Telefoonnummer: 030 – 23 311 34
Lees meer

Omgeving

Zoek jij het beste van twee werelden? Wonen op een plek waar je vrijheid en ruimte vindt, en toch vlakbij de stad? Parijsch Culemborg is een wijk met karakter die helemaal past bij jouw manier van leven. Een wijk waar bewoners nu al dagelijks genieten van wonen in de natuur. Waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. En waar bovendien de komende jaren een heel nieuw gebied tot leven gaat komen. We kiezen in het nieuwe Parijsch voor het avontuur en ontwikkelen een grote verscheidenheid aan buurtjes met ieder hun eigen karakter. Al die buurtjes zijn met elkaar verbonden door wat we een ‘avontuurstructuur’ noemen. Meanderende paadjes langs groen en water, met spannende doorkijkjes naar het omliggende rivierenlandschap. Overal zijn plekjes om te picknicken, te ravotten of lekker tot rust te komen. Ook is er volop ruimte voor nieuwe initiatieven en bijzondere wensen. Zoals wonen rondom moestuinen, spannende architectuur en energieleverende woningen. Als bewoner van Wetering Eiland ga je al die spannende ontwikkelingen van dichtbij meemaken. Op een kleine 20 minuten van Utrecht kom je thuis in het schitterend gelegen Culemborg. Met de Lek en haar Uiterwaarden aan je voeten geniet je hier dagelijks van het rivierenland. De ligging, de natuur en de charme van de historische binnenstad zijn snel ontdekt. Dagelijks genieten van het waterrijke natuurlandschap van Culemborg? Dat kan met volle teugen door de bijzondere opzet van de buurt. Het merendeel van de woningen heeft haar achtertuin aan de wateroever. Ervaar het gevoel van ruimte en vrijheid als je vanuit jouw eigen stek de zon onder ziet gaan in het rivierenland.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 168-201 m²
Perceeloppervlakte 312-469 m²
Inhoud 723-896 m³
Datums
Start bouw woensdag 26 september 2018
Lees meer

Objecttypen

2 onder 1 kap

van € 442.500,- tot € 512.500,- v.o.n.
Twee-onder-een-kapwoning
Met veel woonoppervlakte, 3 royale slaapkamers in de basis en een enorme zolderverdieping heb je alle ruimte. Ook met een groot gezin heeft iedereen zijn eigen plekje. Jij weet zelf het beste hoe je wilt wonen en daarom kun je kiezen voor diverse indelingen. Zo voegt het huis zich naar jouw gezin en leven.

Twee-onder-een-kapwoning met tuitgevel
De tweekapper met tuitgevel is op de begane grond en de 1e verdieping hetzelfde ingedeeld als de tweekapper met langskap. Het verschil zit hem in de zolderverdieping. Deze is extra groot en dus kun je hier met gemak twee slaapkamers bij maken.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 168-181 m²
Perceeloppervlakte 270-393 m²
Aantal woningen 20

Vrijstaande villa

€ 572.315,- v.o.n.
Vrijstaande woning
Deze schitterende vrijstaande villa heeft 5 slaapkamers, een berging én standaard een haard. Alle ruimte voor jouw manier van leven. De entree van de villa vind je aan de zijkant van de woning. Binnen tref je, door de vele raampartijen, een zeer lichte woonkamer en keuken. De ruime leefkeuken is aan de achterzijde gelegen, waardoor er optimaal contact kan zijn met de mooie tuin. De vrijstaande villa heeft een tuin rondom en een tuinligging op het westen. De tuin ligt aan het water. De woonoppervlakte van de villa is circa 200 m2 . Parkeren is goed geregeld, er is ruimte voor twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De keuken is, met een grote glazen pui en een loopdeur, naar de tuin gericht.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 200-201 m²
Perceeloppervlakte 333-469 m²
Aantal woningen 1 (van 2)

Watervilla

€ 661.615,- v.o.n.
Watervilla
Vanuit de luie stoel uren turen over het water, een ultiem gevoel dat de watervilla voor jouw in petto heeft. Of wat dacht je van waterpret voor de deur, ontspanning en vertier pur sang. Wetering Eiland is twee watervilla’s rijk, unieke woningen in en aan het water. Dé boegbeelden.
+ Lees meer
Gebruiksoppervlakte wonen 200 m²
Perceeloppervlakte 469 m²
Aantal woningen 1

Recent bekeken