Living in Vreeland Verkocht

3633 CW, Vreeland Project website
van € 665.000,- tot € 745.000,- v.o.n.

Beschrijving

Living in Vreeland - te Vreeland

** In verkoop**

Al 5 woningen verkocht.

Bouwnummer 6 is nog beschikbaar.
Heeft u interesse?
Neem dan rechtstreeks contact op met de makelaar.

Living in Vreeland bestaat uit 6 halfvrijstaande villa’s en 1 vrijstaande villa aan het Singel in Vreeland, een karakteristiek dorp aan de de Vecht op circa 15 minuten van Amsterdam en 20 minuten van Utrecht.

LOCATIE
Aan de rand van het dorp Vreeland, direct aan het groene buitengebied en bij de Vecht.

KLASSIEKE ARCHITECTUUR
De huizen hebben een klassieke uitstraling, geïnspireerd door de sfeervolle architectuur van Vreeland. Opvallend zijn de erkers, luiken en grote dakoverstekken.

READYFORLIVING
Het project is volledig ‘ReadyforLiving’ als onderdeel van de koopsom. De woningen worden opgeleverd inclusief luxe SieMatic keuken met Siemens-inbouwapparatuur, gladde wandafwerking door de gehele woning, eiken lamelparketvloer met hoge plint op de begane grond, hoogwaardige laminaatvloer op de eerste en tweede verdieping en een complete luxe badkamer met o.a. Villeroy & Boch-sanitair, Hansgrohe-kranen, badmeubel en royaal tegelwerk (o.a. 60x60 cm op de vloer). Al deze luxe binnenafwerking kunnen kopers uitzoeken in de showroom van ontwikkelaar ReadyforLiving en is aangebracht in de woning bij oplevering. Kopers kunnen er direct na oplevering wonen.

Sterker nog, er komt een ReadyforLiving-klusjesman na oplevering helpen met het ophangen van de lampjes en schilderijen. Volledig ontzorgd!

TUINEN
De huizen komen op zeer royale kavels (tuinen van ongeveer 30 meter diep!) met een houten terras over een oude watergang en een landelijke tuin met volgroeide fruitbomen en knotwilgen.

LIVING in VREELAND
een project van NGM Development en ReadyforLiving.

HALFVRIJSTAANDE VILLA (153 - 163 m2)

De halfvrijstaande villa komt op een kavel van 481 m2 en heeft een woonoppervlakte van 148 of 158 m2. Het betreft de bouwnummers 2 tot en met 7.

VRIJSTAANDE VILLA (191 m2)

De vrijstaande villa komt op een kavel van 748 m2 en heeft een woonoppervlakte van 195 m2. Er is maar 1 vrijstaande villa beschikbaar: bouwnummer 1.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 153-191 m²
Perceeloppervlakte 481-748 m²
Inhoud 488-609 m³
Datums
Start bouw maandag 1 juli 2019
Lees meer