+1

Parijsch: Architectenkavels fase 2 te Culemborg Verkocht

4105 LE, Culemborg Project website
van € 285.000,- tot € 415.000,- v.o.n.

Beschrijving

Architectenkavels

15 vrije kavels.
Kaveloppervlakte 417 m2 tot 563 m2.
Grondprijs € 285.000,- tot € 415.000,-

BESCHIKBAARHEID
Op dit moment zijn er geen architectenkavels beschikbaar. In de nabije toekomst zullen er mogelijk nieuwe kavels worden uitgegeven. Wij adviseren je om je in te schrijven op de nieuwsbrief via projectwebsite. Zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook met het oog op nieuwe kavels.

HET PROJECT
Dit is een heel bijzonder stukje Parijsch. Vijftien bouwkavels waar woonplekken met eigen, bijzondere verhalen gaan ontstaan. Kavels met karakter! U heeft hier de kans om, samen met één van de vier geselecteerde architecten, uw eigen droomhuis te realiseren. In een bijzondere wijk, die nét dat beetje meer biedt. De kavels variëren in oppervlakte van circa 417 tot 563 m2. De grondprijzen lopen uiteen van € 285.000,- tot € 415.000,-. Heb je interesse? Neem dan contact op met de makelaar of schrijf je digitaal in via de projectwebsite.

Architectenkavels zijn bouwkavels voor mensen die een onderscheidende woonplek zoeken. Natuurlijk is dat een plek waar je veel natuur hebt, en alle ruimte om je droomhuis te verwezenlijken. Maar dat is slechts een deel van een echt onderscheidende plek.

Een Architectenkavel is ook een keuze voor karakter, gereflecteerd in het ontwerp van de woonplek. Het karakter van Parijsch, en vooral de karakters van één van de vier betrokken architecten. Dankzij hun verhaal, en dat van de toekomstige bewoners, wordt elke woonplek echt uniek.

DE GESELECTEERDE ARCHITECTEN
Het nieuwe gebied in Parijsch krijgt een avontuurlijke invulling met veel afwisseling en volop ruimte voor spannende (duurzame) initiatieven. Hier passen niet alle architecten en ontwerpen bij. Dit vraagt om architecten met karakter. Daarom hebben wij gekozen voor Maarten, Arthur, Jenny en Sanne. Zij zijn onlosmakelijk verbonden met het project en zijn als geen ander in staat om elk kavel en ontwerp uniek te maken. Nieuwsgierig naar hun filosofie en verhalen? Bekijk dan de video’s op hun introductiepagina’s.

De geselecteerde architecten hebben allemaal veel ervaring met ontwerpen voor particulieren en begrijpen ze de filosofie van Parijsch als geen ander. Een keuze voor een Architectenkavel in Parijsch, is ook een keuze voor de samenwerking met één van deze vier architecten.

Alle informatie kunt u vinden op de projectwebsite architectenkavels.nl
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Perceeloppervlakte 417-563 m²
Lees meer