Parijsch: Wetering Eiland I Verkocht

Boeltjesgraaf, 4105 RH, Culemborg Project website
van € 442.500,- tot € 477.500,- v.o.n.

Beschrijving

Wetering Eiland
• Tweekappers en vrijstaande woningen.
• Vanaf €442.183,- vrij op naam.
• Woonoppervlakte 172m2 tot 199m2.

Kom kijken in de modelwoning!
Ben je nieuwsgierig hoe een twee-onder-één-kapwoning van Wetering Eiland eruit ziet? In de modelwoning willen we je graag laten zien wat de woonmogelijkheden kunnen zijn. Ook kun je het Wetering Eiland al ervaren, want er is al veel gebouwd!

Iedere maandag ben je tussen 15.00 en 16.00 uur van harte welkom om te komen kijken.
Het adres is Boeltjesgraaf 25 in Culemborg.
Gezien dit een nieuwe straat is, kun je het best navigeren naar de Zijderrupsvlinderlaan ter hoogte van de Vuurvlinderlaan in Culemborg.
Indien je graag op een ander tijdstip wilt langskomen, kan dat ook. Mail ons dan via info@parijsch.nl of neem contact op met één van onze makelaars.

Intiem, waterrijk en klassiek. Zo kenmerkt Wetering Eiland zich. Het merendeel van de luxe woningen heeft achtertuinen aan de wateroever. In het hart van het eiland vind je een prachtig park dat via een bruggetje met het oeverpark op het ‘vaste’ land verbonden is. De buurt heeft een dorps karakter met verrassende uitzichten. Kinderen kunnen via een spannende verbinding het water over naar het naastgelegen wijkpark. Ook is er speelruimte op het eiland zelf. Deze eerste fase van Wetering Eiland is volop in aanbouw. Dit betekent dat je hier al snel kunt wonen. Ook met de tweede fase wordt snel gestart met de bouw, namelijk in oktober 2018. Hier kun je halverwege 2019 in de nieuwe woning wonen. We bieden in Wetering Eiland dus woningen die je nog dit jaar kunt bewonen. Maar als je liever nog een jaartje wacht, kan dat ook. Informeer naar de mogelijkheden en de bouw bij de makelaars.

Kom kijken in de modelwoning!
Ben je nieuwsgierig hoe een twee-onder-één-kapwoning van Wetering Eiland eruit ziet? In de modelwoning (bouwnr. 10) willen we je graag laten zien wat de woonmogelijkheden kunnen zijn. Ook kun je het Wetering Eiland al ervaren, want er is al veel gebouwd!

Iedere maandag ben je tussen 15.00 en 16.00 uur van harte welkom. Het adres is Boeltjesgraaf 25 in Culemborg.
Let op: Omdat dit een nieuwe straat is, kun je het best navigeren naar de Zijderrupsvlinderlaan ter hoogte van de Vuurvlinderlaan in Culemborg.

LET OP! Op maandag 24 december en maandag 31 december is er GEEN open huis! Vanaf maandag 7 januari ben je weer van harte welkom.

Als je graag op een ander tijdstip wilt langskomen, kan dat ook. Neem u dan contact op met één van onze makelaars.

Kan je niet wachten? Neem contact op met de makelaars voor meer informatie.
Ook kan je daar de verkoopdocumentatie opvragen.

Van Kessel Kroezen
Varkensmarkt 3, 4101 CK Culemborg
E-mailadres: info@vankesselkroezen.nl
Telefoonnummer: 0345 – 522 522

Weeda en Jellema
Zuiderwal 42, 4101 EK Culemborg
E-mailadres: info@w-j.nl
Telefoonnummer: 0345 – 516 666

Brecheisen
Maliebaan 2, 3581 CM Utrecht
E-mailadres: nieuwbouw@brecheisen.nl
Telefoonnummer: 030 – 23 311 34
Lees meer

Omgeving

Zoek jij het beste van twee werelden? Wonen op een plek waar je vrijheid en ruimte vindt, en toch vlakbij de stad? Parijsch Culemborg is een wijk met karakter die helemaal past bij jouw manier van leven. Een wijk waar bewoners nu al dagelijks genieten van wonen in de natuur. Waar alle voorzieningen al aanwezig zijn. En waar bovendien de komende jaren een heel nieuw gebied tot leven gaat komen. We kiezen in het nieuwe Parijsch voor het avontuur en ontwikkelen een grote verscheidenheid aan buurtjes met ieder hun eigen karakter. Al die buurtjes zijn met elkaar verbonden door wat we een ‘avontuurstructuur’ noemen. Meanderende paadjes langs groen en water, met spannende doorkijkjes naar het omliggende rivierenlandschap. Overal zijn plekjes om te picknicken, te ravotten of lekker tot rust te komen. Ook is er volop ruimte voor nieuwe initiatieven en bijzondere wensen. Zoals wonen rondom moestuinen, spannende architectuur en energieleverende woningen. Als bewoner van Wetering Eiland ga je al die spannende ontwikkelingen van dichtbij meemaken. Op een kleine 20 minuten van Utrecht kom je thuis in het schitterend gelegen Culemborg. Met de Lek en haar Uiterwaarden aan je voeten geniet je hier dagelijks van het rivierenland. De ligging, de natuur en de charme van de historische binnenstad zijn snel ontdekt. Dagelijks genieten van het waterrijke natuurlandschap van Culemborg? Dat kan met volle teugen door de bijzondere opzet van de buurt. Het merendeel van de woningen heeft haar achtertuin aan de wateroever. Ervaar het gevoel van ruimte en vrijheid als je vanuit jouw eigen stek de zon onder ziet gaan in het rivierenland.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 168-177 m²
Perceeloppervlakte 270-360 m²
Inhoud 663-755 m³
Datums
Start bouw vrijdag 1 december 2017
Start oplevering zaterdag 1 september 2018
Lees meer