Pablo Verkocht

3544 NW, Utrecht
van € 284.000,- tot € 633.000,- v.o.n.

Beschrijving

*** LAATSTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR ***

Wil je ook ruim wonen op steenworp afstand van Leidsche Rijn centrum, met alle voorzieningen binnen handbereik? Dat kan in Pablo! Aan de Pablo Picassostraat verrijst in 2020 een nieuw appartementencomplex met 50 duurzame woningen.
Het woningaanbod zal variërend zijn en bestaat onder andere uit 2-kamerappartementen (66 m2) en 3-kamerappartementen (77 tot maar liefst 122 m2!). Daarnaast zullen ook 4-kamerappartementen en riante penthouses ( van 144 tot 171 m2) niet ontbreken. Alle woningen zijn voorzien van een eigen balkon(s) of royaal dakterras, parkeerplaats en berging. Wil jij ook een Pablo?

Pablo komt aan de Pablo Picassostraat in Leidsche Rijn. En als je het gebied een beetje kent, weet je dat dit echt één van de beste plekken is om te wonen. Je fietst bijvoorbeeld in 5 minuten naar het aantrekkelijk Leidsche Rijn Centrum met bios, winkels en restaurants.

Zo ver hoef je overigens niet, want als je de straat oversteekt, sta je in winkelcentrum Terwijde of op station Terwijde. Loop je de andere kant op, dan bevind je je in het geweldige Maximapark. Sporten, wandelen en fietsen, het kan hier allemaal. Wil je naar het museum, schouwburg of gewoon een avondje uit, dan is Utrecht ook prima te bereiken. Met de sprinter ben je in 7 minuten op Utrecht Centraal. Of pak de fiets en sta met 20 minuten in het gezellige hart van Utrecht. Via de Vleutensebaan rijd je trouwens vanaf je privéparkeerplaats in 5 minuten de A2 op.

Wist je dat je de auto veilig parkeert op het afgesloten parkeerterrein? En je fiets kan je kwijt in de gemeenschappelijke fietsenstalling of in de berging. Zo staan deze altijd veilig!

Waarom wonen in Pablo zo heerlijk is:
- Luxe en ruime appartementen
- Je beschikt over een ruim balkon of royaal dakterras
- Je hebt je eigen parkeerplaats en een berging
- Het appartement heeft een complete badkamer inclusief standaard tegelwerk en sanitair
- Je zit in een top locatie! Op 5 min. fietsen van hartje Leidsche Rijn en vlakbij winkelcentrum Terwijde
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Woonoppervlakte 170 m²
Lees meer