De Kroon Project is gerealiseerd.

3527 JK, Utrecht Project website
van € 1.105,- tot € 1.155,- /mnd

Beschrijving

**LAATSTE APPARTEMENTEN BESCHIKBAAR**

Schrijf je nu in voor één van de laatste beschikbare appartementen!

VOEL JE KONING TE RIJK

In de levendige wijk Transwijk vind je 100 hoogwaardige en modern afgewerkte stadsappartementen.
Het appartementencomplex De Kroon ligt direct aan de Beneluxlaan en op fietsafstand van het bruisende centrum van Utrecht. Bovendien ligt er direct aan de overzijde een winkelcentrum voor alle dagelijkse boodschappen. Door de ideale ligging zijn de appartementen uitstekend te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Aan het complex grenst een parkeerterrein waar je vrij kunt parkeren. Is deze vol? Dan is er in de omgeving voldoende ruimte om te parkeren. Bij de grootschalige renovatie van het gebouw is zeer veel aandacht besteed aan duurzaamheid. Daarnaast beschik je ook over je eigen fietsenberging!

UTRECHT, DE BRUISENDE STAD

De stad Utrecht beschikt over zoveel verschillende facetten dat niemand zich er hoeft te vervelen.
Genieten van een dag winkelen en deze afsluiten op één van de gezellige terrassen? Van een zonnige dag genieten in één van de prachtige parken als het Wilheminapark of Lepelenburg? Of toch op zoek naar een meer actieve activiteit? Ook dat is mogelijk. Huur bijvoorbeeld een waterfiets of kano en geniet van een ronde door de prachtige grachten.

Heb je interesse om in De Kroon te wonen? Vraag het inschrijfformulier op via nieuwbouw@brecheisen.nl en schrijf je snel in !
Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 09 juli 12:00 uur.
Lees meer

Kenmerken

Kenmerken
Gebruiksoppervlakte wonen 70-75 m²
Perceeloppervlakte 70-75 m²
Inhoud 223-239 m³
Lees meer