Omschrijving

Project Leidsche Rijn Centrum | De Belvedere

**Verkoop gestart**

Inschrijven is mogelijk tot maandag 11 december 12:00 uur.

LOCATIE
Wonen, werken en leven. Leidsche Rijn Centrum is ervoor ontworpen. In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades wordt Leidsche Rijn Centrum het kloppend hart van de wijk. Met leuke winkels, gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules krijgen een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod van dit nieuwe centrum. Één van de grootste trekkers zal de mega foodmarkt worden, waar mensen kunnen ruiken, voelen, proeven en kopen. Beleving staat centraal. Dus lekker eten of shoppen in de hofjes, de boulevard of één van de pleinen. De keus is aan jou!

DE BELVEDERE
Het vijfde appartementengebouw van het stadscentrum gaat in verkoop. Appartementen die eerder op de markt kwamen, verkochten in één keer uit. De Belvedere ligt aan de statige Parijsboulevard en het gezellige Hof van Bern, vlakbij het Brusselplein en het stationsplein in Leidsche Rijn Centrum. Er zijn vijf verdiepingen aan appartementen die variëren van circa 90 m² tot circa 130 m².

Elk appartement heeft royale eigen buitenruimte - met voor sommige woningen zelfs twee terrassen. Ook binnen is het ruim: appartementen met tot wel drie slaapkamers en altijd een living met open keuken, een compleet ingerichte badkamer en het toilet en de berging apart. De vierkamerappartementen hebben nog een tweede toilet in de badkamer.

GROENE OASE
De binnentuin van De Belvedere is een groene oase van rust, uitsluitend voor bewoners toegankelijk. Dat je aan de andere kant van het gebouw van de gezellige drukte van de winkelstraten kunt genieten, kun je hier nauwelijks voorstellen!

Heb je een auto, dan parkeer je die gewoon in de parkeergarage onder het complex en je fiets kun je kwijt in je eigen berging of in de gemeenschappelijke stalling in de kelder. In De Belvedere ben je van alle gemakken voorzien.Voor liefhebbers van wonen in de binnenstad is dit de ultieme locatie. Op je balkon hoor je het gezellige geroezemoes van de terrassen van de horecagelegenheden beneden, terwijl je uitkijkt op de bomen die groot aangeplant worden.'

Lijkt het je wat? Wonen in de stad, maar ook goed bereikbaar, dichtbij het station en de natuur Om de hoek bij alle voorzieningen, maar toch rustig. Kom dan naar de start verkoop en schrijf je in voor één of meerdere appartementen.

Bijzonderheden:
- Middenin Leidsche Rijn Centrum gelegen
- Appartementen onder architectuur gebouwd
- Kwalitatief hoogwaardig afgewerkt
- Dichtbij natuurgebieden en Maximapark
- Bioscoop, bibliotheek en andere culturele voorzieningen binnen handbereik

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 419.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 117 m2 tot 131 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape