Omschrijving

START VERKOOP - Woensdag 7 oktober 2020!

Op woensdag 7 oktober 2020 is het zover: De Smaragd gaat in verkoop. Vanaf dat moment is het mogelijk om je inschrijving in te dienen op de appartementen. Alle documentatie, waaronder de brochure en het inschrijfformulier, zal vanaf 7 oktober beschikbaar worden gesteld. Ben je verhinderd? Laat het weten zodat wij per e-mail het inschrijfformulier en de prijslijst kunnen sturen.

We nodigen je graag uit voor de BROCHURE DRIVE THRU op woensdag 7 oktober 2020. Tussen 16:30 en 17:30 uur staat het verkoopteam voor je klaar om de brochure en de documentatie aan je te overhandigen. Wel zo fijn om lekker te kunnen bladeren en de appartementen verder door te nemen. Je vind het verkoopteam op de projectlocatie (hoek Beusichemseweg / Albers Pistoriusweg) achter de kerk 'Het Kruispunt' in Houten. Ben je verhinderd? Laat het weten aan één van de projectmakelaars zodat wij per e-mail het inschrijfformulier en de prijslijst kunnen toesturen.

---

Starters opgelet! Wil je een betaalbare woonruimte dicht bij alle voorzieningen, makkelijk parkeren en niet teveel tijdrovend onderhoud aan je tuin of woning? Dan is een appartement in De Smaragd helemaal iets voor jou. Het gebouw is geheel ontworpen voor mensen die betaalbaar, compact en prettig willen wonen op nog geen 15 minuten afstand van Utrecht. Je kunt je auto parkeren op de nabij gelegen parkeerplaatsen. Kortom alle benodigde voorzieningen zijn in de omgeving voor handen.

COMFORTABEL WONEN
De Smaragd bestaat in totaal uit 12 appartementen waarvan er 10 in verkoop zullen gaan en 2 (later) in verhuur. Alle appartementen zijn voorzien van 1 slaapkamer, een moderne badkamer en vloerverwarming. De keuken wordt casco opgeleverd. Dat geeft jou de ideale mogelijkheid een keuken naar wens uit te kiezen. De 4 appartementen op de begane grond zijn voorzien van een terras, de overige appartementen op de 1e en 2e verdieping zijn voorzien van een balkon, gelegen op het westen. Ideaal voor de middag- en avondzon! Op de begane grond tref je de gezamenlijke berging voor onder andere het stallen van fietsen. De appartementen worden verwarmd middels een lucht/water warmtepomp: Zeer energiezuinig en helemaal klaar voor de toekomst!

HOUTEN
Met ruim 48.000 inwoners is Houten één van de mooiste kleine steden van de provincie Utrecht. Een plek dichtbij de grote steden in de Randstad, maar met de rust, de ruimte en het groen. Gelegen aan de spoorlijn Utrecht naar ‘s-Hertogenbosch is het één van de gemeentes die als groeikern is aangewezen. Steeds meer starters, maar ook (jonge) gezinnen weten Houten te vinden als thuisbasis voor hun toekomst. Een stad waar alle faciliteiten aanwezig zijn die je als starter en/of (jong) gezin wenst, maar waar je dankzij de twee treinstations, de uitstekende openbaar vervoer en de goede voorzieningen ook zo in één van de andere steden in de Randstad bent. Of je nu op zoek bent naar een leuk terras, leuke winkelstraten of voldoende sportvoorzieningen dan is Houten de ideale uitvalsbasis voor jouw toekomst.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 197.500 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  40 m2

 • Aantal kamers

  2

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape