Omschrijving

*** In verkoop***

Op zoek naar een moderne, comfortabele woning in een rustige buurt, niet ver van de stad? Met genoeg speel- en woonruimte voor het hele gezin? In het nieuwbouwproject De Wij in de Utrechtse wijk Welgelegen bevinden zich zes herenhuizen met een jaren ‘30 bouwstijl maar wel met alle comfort van nu.

Vanaf nu kunt u alle documentatie en voorwaarden opvragen bij de verkopend makelaar. Inschrijven is nog mogelijk voor de reservelijst.

Herenhuizen
De Herenhuizen in jaren ’30 stijl liggen aan de Ravellaan en hebben een oppervlakte van 231 m2 tot 242 m2, verspreid over maar liefst vier bouwlagen. Met twee complete badkamers, drie separate toiletten, een volledig ingerichte keuken en maximaal zeven slaapkamers bieden de huizen veel ruimte én privacy. In de voor- en achtertuin, of op één van de twee dakterrassen op het noordoosten en het zuidwesten kunt u altijd wel een plekje vinden om van de zon te genieten. Ook hebben alle woningen een privé parkeerplaats. Prijzen van de herenhuizen vanaf € 725.000,- v.o.n.

Vrije bouwkavels
Aan de Leidseweg zijn twee bouwkavels te koop voor de bouw van grote vrijstaande woningen. De kavels hebben een oppervlakte van circa 430 m2. U bent geheel vrij in de keuze van de architect en de aannemer voor deze twee woningen. Prijzen van de kavels vanaf € 695.000,- v.o.n.

Inschrijven is nog mogelijk voor de reservelijst.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 695.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 1 m2 tot 300 m2

 • Aantal kamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Huistype

 • Soort woning

  Villa

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape