Omschrijving

***KENN VERKOOP GESTART***
***Open huis elke donderdag van 16.00-17.30 uur, locatie Spaaklaan 127 te Utrecht, op dit open huis zijn alle appartementen te bezichtigen, alleen de bouwnummer 30, 31, 32, 47 en 48 zijn gesloten.***

Zoek je een betaalbaar koopappartement in Utrecht? Wat dacht je van KENN in Kanaleneiland Noord? Hier koop je een casco appartement dat je helemaal naar eigen idee kan afwerken en inrichten. Heb je twee linkerhanden? Kies dan voor een van de complete kant-en-klare afwerkpakketten.

De 8 appartementengebouwen in Kanaleneiland Noord Noord (KENN) worden allemaal intensief gerenoveerd. Daarnaast wordt het openbaar gebied tussen de verschillende gebouwen door de gemeente Utrecht opnieuw ingericht en aangelegd. Het wordt echt mooi!
In verschillende fases wordt elk appartementengebouw door Hurks bouw tot in de puntjes in orde gemaakt. Zo voldoet elk appartement weer aan de huidige woonwensen. Enkele gebouwen worden opnieuw verhuurd door woningcorporatie Mitros. Een aantal gebouwen wordt in de vrije sector huur aangeboden. Tot slot transformeren enkele gebouwen naar mooie, betaalbare koopappartementen. Maak kennis met de eerste 74 appartementen die we verkopen in KENN!

KENN heel goed bereikbaar
Kanaleneiland ligt aan de westkant van het gezellige Utrechtse centrum. Om precies te zijn tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en het Merwedekanaal. Vanaf KENN ben je met de auto zo op de Dominee Martin Luther Kinglaan, die aansluit op de A2.

Vernieuwing
De grootscheepse renovatie in Kanaleneiland blijft niet onopgemerkt. Er zijn al veel projecten met succes verkocht rondom KENN. Logisch, want niet alleen de gebouwen worden vernieuwd, ook het gebied wordt onder handen genomen. Het resultaat: een fijne en frisse leefomgeving!

Voorzieningen in de buurt
Met een kwartiertje fietsen ben je in hartje Utrecht. Daarbij is er om de hoek een aantal lokale winkels waar je je boodschappen kunt doen en op 2 minuten fietsafstand van KENN vind je het winkelcentrum. Naast een supermarkt zijn er ook diverse kledingwinkels, speciaalzaken en ook voor een lekker stukje taart of pizza kun je hier terecht. Voor de inrichting van je huis rijd je in 4 minuten naar de IKEA.

Ontspannen!
In de buurt zijn ook diverse sportscholen en heb je zin in een goed boek? Ga langs bij de nieuwe bibliotheek aan de Al-Masoedilaan 188. Met je boek onder je arm loop je naar het boulevardpark tussen het Amsterdam-Rijnkanaal en de Rooseveltlaan. Dit park wordt aangelegd en is straks een heerlijke plek om te zitten en te genieten van het zonnetje.

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 135.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  v.a. 76 m2 tot 77 m2

 • Aantal kamers

  4

 • Aantal slaapkamers

  3

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape