Omschrijving

*** Huren in de Neudeflat***
Woensdag 18 januari open huis 16:00 tot 17:30 uur, bel snel voor het maken van een afspraak via 030-2331134.

Begin 2017 verhuizen naar een gloednieuw appartement aan de Neude, hartje Utrecht? Nú te huur: 88 luxe tweekamerappartementen in de Neudeflat. Hoogwaardig afgewerkte appartementen met witte strakke keuken en luxe badkamer. Huur vanaf € 899 per maand (exclusief € 35 servicekosten).

- 8 verschillende types vanaf de 2e t/m 16e verdieping
- Woonoppervlakte 49 - 57 m²
- Moderne keuken met ATAG inbouwapparatuur
- Eén slaapkamer
- Luxe badkamer met wastafel & douche
- Separaat toilet
- Inpandige berging
- Balkon of loggia
- Fietsenstalling in kelder
- Prognose oplevering: eind januari 2017

Landmark van Utrecht wordt woongebouw
De Neudeflat is een begrip in Utrecht. De door architect Maaskant ontworpen toren is één van de hoogste gebouwen van de stad, op vele plekken zichtbaar en een landmark aan het plein De Neude. Jarenlang deed het gebouw dienst als gemeentekantoor. Nu is het getransformeerd tot woongebouw met op de begane grond en de 1e verdieping ruimte voor horeca en winkels.

Heerlijk wonen in de Neudeflat
De vrije ligging van de Neudeflat aan het plein zorgt ervoor dat de toekomstige huurders genieten van een schitterend uitzicht. De Neudeflat in Utrecht telt straks 88 luxe huurappartementen die met een grootte van 49 tot 54 ² vooral geschikt zijn voor singles en starters. Wonen op een toplocatie in hartje Utrecht in een gloednieuw huurappartement. Iets voor jou? Bekijk het aanbod.

Het aanbod van huurappartementen in de Neudeflat
De huurappartementen zijn verdeeld over de 2e tot en met de 16e verdieping. Met uitzondering van de 16e verdieping - hier komen 4 appartementen - telt elke verdieping 6 huurappartementen. Je hebt de keuze uit 8 verschillende types die van elkaar verschillen door grootte, indeling en ligging. Je appartement bereik je met de lift of de trap.

Compleet afgewerkt… en met balkon
Huur je hier, dan kun je bijna gelijk verhuizen. De appartementen worden luxe afgewerkt met een keuken, voorzien van inbouwapparatuur en een moderne badkamer. Alles heerlijk nieuw en heb je al gezien dat elk appartement een balkon heeft?

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

 • Prijs

  € 930 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

 • Woonoppervlakte

  52 m2

 • Aantal kamers

  2

 • Aantal slaapkamers

  1

 • Aantal woonlagen

  1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape