Omschrijving

VERKOOP GESTART: inschrijven is mogelijk tot maandag 23 oktober 2017 (12.00 uur). Mocht je belangstelling hebben voor één of meerdere appartementen, dan kan je de verkoopstukken en het inschrijfformulier opvragen bij één van de verkopende makelaarskantoren of downloaden via de projectwebsite

DE LETNA - 16 KOOPAPPARTEMENTEN
Wonen, werken en leven. Leidsche Rijn Centrum is ervoor ontworpen. In een mediterrane sfeer met boulevards en promenades wordt Leidsche Rijn Centrum het kloppend hart van de wijk. Met leuke winkels, gezellige terrasjes en pleinen. Niet alleen de traditionele winkelformules krijgen een plek, maar ook de nieuwe concepten. Pick-up points en belevingsstores maken deel uit van het aanbod van dit nieuwe centrum. Één van de grootste trekkers zal de mega foodmarkt worden, waar mensen kunnen ruiken, voelen, proeven en kopen. Beleving staat centraal. Dus lekker eten of shoppen in de hofjes, de boulevard of één van de pleinen. De keus is aan jou!

De Letna ligt aan het begin van de statige Parijsboulevard, vlakbij het Brusselplein en het stationsplein in Leidsche Rijn Centrum. Er zijn vier verdiepingen aan appartementen, die variëren van 54 m² tot circa 109 m². Alle appartementen hebben een living met open keuken, een of drie slaapkamers, een compleet ingerichte badkamer, een apart toilet en een berging.

Naar welk appartement je voorkeur ook uitgaat, je hebt aan de voorzijde in elk geval de beschikking over een op het zuidoosten georiënteerde eigen buitenruimte. In de uitsluitend voor bewoners toegankelijke groene binnentuin kun je van de middagzon genieten. Heb je een auto, dan parkeer je die gewoon in de parkeergarage onder het complex en je fiets kun je kwijt in je eigen berging of in de gemeenschappelijke stalling in de kelder. In De Letna ben je van alle gemakken voorzien!

Lijkt het je wat? Wonen in de stad, maar ook goed bereikbaar, dichtbij het station en de natuur. Om de hoek bij alle voorzieningen, maar toch rustig. Kom dan naar de start verkoop en schrijf je in voor één of meerdere appartementen.

Bijzonderheden:
- Middenin Leidsche Rijn Centrum gelegen
- Appartementen onder architectuur gebouwd
- Oplevering vanaf 1e kwartaal 2018
- Kwalitatief hoogwaardig afgewerkt
- Dichtbij natuurgebieden en Maximapark
- Bioscoop, bibliotheek en andere culturele voorzieningen binnen handbereik

Lees meer

Kenmerken

Overdracht

  • Prijs

    € 350.000 v.o.n.

Oppervlaktes en inhoud

  • Woonoppervlakte

    v.a. 54 m2 tot 109 m2

  • Aantal kamers

    4

  • Aantal slaapkamers

    3

  • Aantal woonlagen

    1 woonlagen

Lees meer
 Geïnteresseerd in dit project?

Geïnteresseerd in dit project?

menu-shape